NCC Design - Bygg svanenmärkta lägenheter med hög boendekvalitet

Med NCC Design skapar du eftertraktade bostäder till bra pris och med kort byggtid.

En förprojekterad och systematiserad byggprocess är nyckeln till de fördelar som NCC Design skapar. Därför kan vi ge dig ett bra pris och en förutsägbar byggtid, oavsett hur din slutprodukt ser ut. Att vi upprepar samma process om och om igen ger en förutsägbar process och en kvalitetssäkrad produkt.

Bygga bostadsrätter med kvalitet som säljer

Stor omsorg har lagts vid interiören: genomgående parkett, helkaklat badrum, högt i tak, ljus som letar sig in på djupet och siktlinjer som skapar en öppen känsla. Beprövade, tekniska lösningar ger dig en gedigen, kontrollerad kvalitet.

Bostadsrätter med kort byggtid och snabbt tillträde

Bostadsrätter baserade på NCC Design har kort byggtid och är mycket lättplacerade. Förprojekteringen gör det enkelt att ta fram visualiseringar i 3D för att utvärdera olika alternativ. Du kan planera för ett snabbt tillträde och får dessutom mycket bostad för pengarna. När den optimala lösningen är fastställd kan handlingar, pris och tidplan tas fram på kort tid.

Du vet vad du får

Med NCC Design köper du inte bara ett hus eller ett antal bostäder, du köper tryggheten i en ändamålsenlig produkt och en säker kalkyl. NCC Design gör det möjligt att få ekonomi i bostäder på platser och i sammanhang där det tidigare varit för riskfyllt. NCC Design passar både som bostadsrätt och hyresrätt.

  • Lättplacerad: Skapar fina gårdsmiljöer, förtätning
  • Fina boendekvaliteter: Helkaklat badrum, parkett, högt i tak, ljust
  • Kontrollerad kvalitet: Robusta, tekniska lösningar
  • Bra pris: Färdigprojekterat, inga tilläggsarbeten
  • Kort byggtid: Snabbt tillträde, leveranssäkerhet

Design Duo, Design Quattro och Design Alfa

I vår produktlinje NCC Design finns tre produkter. Design Duo med sin tvåplanslösning skapar en trivsam radhuskänsla. Design Quattro är en husprodukt med tre till fyra våningar. Varje trapphus innehåller nio eller tolv lägenheter, där ett eller flera trapphus kan utgöra en huskropp. Design Alfa består av många små lägenheter och är en fyrspännare, det vill säga har fyra lägenheter per plan.