NCC Design - Bygg svanenmärkta bostadsrätter med hög boendekvalitet

Med NCC Design skapar du eftertraktade bostäder till bra pris och med kort byggtid.

Tack vare förprojektering och en styrd och standardiserad byggprocess kan du vara säker på att få en kvalitetssäkrad produkt och en förutsägbar byggtid. Dessutom kan du räkna med låga driftskostnader. Redan vid beställningen vet du hur det kommer att se ut, när det kommer att vara klart och vad det kommer att kosta.

En förprojekterad och systematiserad byggprocess är nyckeln till de fördelar som NCC Design skapar. Därför kan vi ge dig ett bra pris och en förutsägbar byggtid, oavsett hur din slutprodukt ser ut. Att vi upprepar samma process om och om igen ger en förutsägbar process och en kvalitetssäkrad produkt.

Bygga bostadsrätter med kvalitet som säljer

Stor omsorg har lagts vid interiören: genomgående parkett, helkaklat badrum, högt i tak, ljus som letar sig in på djupet och siktlinjer som skapar en öppen känsla. Genomarbetad logistik och robusta tekniska lösningar ger dig en gedigen, kontrollerad kvalitet.

Snabbt på plats

Bostadsrätter baserade på NCC Design är mycket lättplacerade. Förprojekteringen gör det enkelt att ta fram visualiseringar i 3D för att utvärdera olika alternativ. Du kan planera för ett snabbt tillträde och får dessutom mycket bostad för pengarna. När den optimala lösningen är fastställd kan handlingar, pris och tidplan tas fram på kort tid.

Skapat för framtiden

Alla bostäder som baseras på NCC Design har en energianvändning långt under byggnorm, med låga driftskostnader och en låg klimatpåverkan.

Du vet vad du får

Med NCC Design köper du inte bara ett hus eller ett antal bostäder, du köper tryggheten i en ändamålsenlig produkt och en säker kalkyl. Du köper lättplacerade kvalitetsbostäder med en fördelaktig driftsekonomi. Du köper värdet i att det snabbt kan vara inflyttningsklart. NCC Design gör det helt enkelt möjligt att få ekonomi i bostäder på platser och i sammanhang där det tidigare varit för riskfyllt. NCC Design passar både som bostadsrätt och hyresrätt.

  • Lättplacerad: Skapar fina gårdsmiljöer, förtätning
  • Fina boendekvaliteter: Helkaklat badrum, parkett, högt i tak, ljust
  • Kontrollerad kvalitet: Robusta, tekniska lösningar
  • Bra pris: Färdigprojekterat, inga tilläggsarbeten
  • Kort byggtid: Snabbt tillträde, leveranssäkerhet
  • Garanterat energivärde: Energieffektivt, låga driftskostnader

Design Duo och Design Quattro

I vår produktlinje NCC Design finns två produkter för att bygga bostadsrätter - Design Duo och Design Quattro. Vi har också tagit fram en variant av NCC Design Quattro. Vi kallar den NCC Design Alfa. Läs mer om den här.