NCC Design - Svanenmärkta lägenheter med hög boendekvalitet

Med NCC Design skapar du eftertraktade bostäder till fast pris och med kort byggtid.

Tack vare förprojektering och en styrd och standardiserad byggprocess kan du vara säker på att få en kvalitetssäkrad produkt och en förutsägbar byggtid. Dessutom kan du räkna med låga driftskostnader. Redan vid beställningen vet du hur det kommer att se ut, när det kommer att vara klart och vad det kommer att kosta.

En förprojekterad och systematiserad byggprocess är nyckeln till de fördelar som NCC Design skapar. Därför kan vi ge dig ett fast pris och en förutsägbar byggtid, oavsett hur din slutprodukt ser ut. Att vi upprepar samma process om och om igen ger en förutsägbar process och en kvalitetssäkrad produkt.

Kvalitet som säljer

Stor omsorg har lagts vid interiören: genomgående parkett, helkaklat badrum, högt i tak, ljus som letar sig in på djupet och siktlinjer som skapar en öppen känsla. Genomarbetad logistik och robusta tekniska lösningar ger dig en gedigen, kontrollerad kvalitet.

Snabbt på plats

Bostadshus baserade på NCC Design är mycket lättplacerade. Förprojekteringen gör det enkelt att ta fram visualiseringar i 3D för att utvärdera olika alternativ. Du kan planera för ett snabbt tillträde och får dessutom mycket bostad för pengarna. När den optimala lösningen är fastställd kan handlingar, pris och tidplan tas fram på kort tid.

Skapat för framtiden

Alla bostäder som baseras på NCC Design har en energianvändning långt under byggnorm, med låga driftskostnader och en låg klimatpåverkan.

Du vet vad du får

Med NCC Design köper du inte bara ett hus eller ett antal bostäder, du köper tryggheten i en ändamålsenlig produkt och en säker kalkyl. Du köper lättplacerade kvalitetsbostäder med en fördelaktig driftsekonomi. Du köper värdet i att det snabbt kan vara inflyttningsklart. NCC Design gör det helt enkelt möjligt att få ekonomi i bostäder på platser och i sammanhang där det tidigare varit för riskfyllt.

  • Lättplacerad: Skapar fina gårdsmiljöer, förtätning
  • Fina boendekvaliteter: Helkaklat badrum, parkett, högt i tak, ljust
  • Kontrollerad kvalitet: Robusta, tekniska lösningar
  • Fast pris: Färdigprojekterat, inga tilläggsarbeten
  • Kort byggtid: Snabbt tillträde, leveranssäkerhet
  • Garanterat energivärde: Energieffektivt, låga driftskostnader

Fler NCC Designprojekt

Design Duo Brf Stenyxa, Uppsala

Vi fortsätter vara med i utvecklingen av Stenhagen; en helt ny stadsdel som nu växer fram i Uppsala. Sammanlagt bygger vi 56 bostadsrätter i Design Duo åt vår kund HSB Uppsala.

Läs mer om Design Dup Brf Stenyxan 

Flintstenen, Uppsala

I Sveriges fjärde största stad bygger vi vårt hittills största projekt, kvarteret Flintstenen åt HSB Uppsala. Här blir det en kombination av Design Quattro och Design Duo om totalt 80 bostäder.

Läs mer om Flintstenen, Uppsala

Design Duo Brf Dolomiten

Hur vill du helst bo, naturskönt eller skönt naturligt? I nybyggda BRF Dolomiten slipper du välja. Mitt i Färsnas vackra kulturlandskap, med rika spår från forntiden och fin skogsfauna runt knuten ...

Läs mer om Design Duo Brf Dolomite