Servicecenter NCC Industry

Under 2018 möter du oss också i vårt nya Servicecenter. Det är hit du vänder dig för beställning av stenmaterial eller för frågor gällande vägning och fakturering. Självklart till samma kvalitet och effektivitet som tidigare. Välkomna!

Digitalt vägningssystem

På de flesta av våra anläggningar har vi under hösten och vintern infört ett nytt digitalt och användarvänligt vägningssystem. Det har vi gjort för att kunna erbjuda digital in- och utvägning och göra det enklare för dig som kund.

Servicecenter

Till det har vi kopplat vårt Servicecenter för att du som kund ska kunna ta del av vår samlade kompetens och erfarenhet. För en trygg och smidig vägning hos oss så erbjuder Servicecentret möjlighet till fjärrhjälp för chaufförerna under vägningstillfället. Vår målsättning är att du som kund ska uppleva samma kvalitet och effektivitet som tidigare.

En chaufför, ett vågkort

För att hämta material behöver du ha ditt vågkort redo. Vågkortet är unikt för ditt fordon och du får det av personalen på din anläggning. För att aktivera ditt vågkort, kontakta Servicecentret. Kortet gäller på alla NCC:s anläggningar i Sverige. 

Film Servicecenter

Se filmen där både vår personal och våra kunder delar med sig av sina tankar kring vårt Servicecenter. -"Det är ju framtiden liksom".
Servicecenter Mitt och Öst
Telefon: +46 20 457 000
Servicecenter Nord, Syd och Väst
Telefon: +46 20 456 000