Servicecenter NCC Industry

Välkommen till oss på Servicecenter. Vi på Servicecenter hjälper dig med dina beställningar, in- och utvägning och andra frågor. Hos oss sköter du in- och utvägning själv och för att göra det så smidigt som möjligt för dig behöver du ha din order redo när du kommer till oss. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Digitalt vägningssystem

Du väger själv enkelt in eller ut dig på våra kross- och asfaltanläggningar. Snabbare, enklare och mer effektivt. Behöver du hjälp kan du alltid ringa vårt oss så hjälper vi till med hela eller delar av din in- eller utvägning.

Servicecenter

Vänd dig till oss för beställningar, vägning, lots och fakturering. För en trygg och smidig vägning hos oss så erbjuder Servicecentret möjlighet till fjärrhjälp för chaufförerna under vägningstillfället.

En chaufför, ett vågkort

För att hämta material behöver du ha ditt vågkort redo. Vågkortet är unikt för ditt fordon och du får det av personalen på din anläggning. För att aktivera ditt vågkort, kontakta Servicecentret. Kortet gäller på alla NCC:s anläggningar i Sverige.

Film Servicecenter

Se filmen där både vår personal och våra kunder delar med sig av sina tankar kring vårt Servicecenter. -"Det är ju framtiden liksom".
Servicecenter Mitt och Öst
Telefon: +46 20 457 000
Servicecenter Nord, Syd och Väst
Telefon: +46 20 456 000