Design Duo Brf Tyra, Örebro

Samarbete är fruktbart. I det här projektet var det kommunen som uppmanade oss att utveckla vår egen produkt. Resultatet? Från och med nu kan vi erbjuda sedumtak till Design Duo.

Lyckad premiärläggning av sedumtak

För att bättre ta hand om och ta tillvara på allt dagvatten och för att ytterligare försköna boendemiljön krävde Örebro kommun att det skulle läggas en sedummatta på pulpettaket. Tack vare deras önskan och utifrån det goda utfallet ser vi nu fram emot att kunna erbjuda våra kunder det i dubbel bemärkelse gröna taket.

Formstarka tvåvåningshus i radhusliknande miljö

Brf Tyra ligger i området Ormesta öster om villaområdet Almby i Örebro. I Ormesta finns förskola, skola och naturreservat på kort avstånd och bra bussförbindelser in till centrala Örebro. Brf Tyra består av 16 bostadsrätter om treor och fyror på 66 respektive 81 kvm. Samtliga lägenheter har egen stor terrass eller uteplats, förråd samt parkeringsplats.

Stora fönster, trägolv, högt i tak och annat trevligt

Lägenheterna är yteffektiva, har hög standard med bland annat helkaklade badrum och en utformning som ger ett modernt, ljust boende. Bostäderna har tagits fram tillsammans med White Arkitekter och vi har lagt stor vikt vid att skapa riktigt bra boendemiljöer.

Fler referensprojekt Design Duo

DesignDuo_Omgangen_NCC3183
Design Duo Brf Amiralen, Enköping

Redan innan byggstart hade bostäderna sålt slut. BRF Amiralens popularitet går inte att ta miste på. De moderna och hållbart byggda lägenheterna ligger naturskönt intill vatten i ett område som andas nybyggarlust.

Design Duo Strängnäs 10
Design Duo, brf. Skogskullen, Strängnäs

Nyproduktion av 32 lägenheter med Design Duo.

Design Duo_Knivsta_NCC49437
Design Duo Brf Dolomiten, Färsnas, Norrtälje

Hur vill du helst bo, naturskönt eller skönt naturligt? I nybyggda BRF Dolomiten slipper du välja. Mitt i Färsnas vackra kulturlandskap, med rika spår från forntiden och fin skogsfauna runt knuten är det miljövänliga och hållbara material som gäller.

P303_Trangregementet_NCC23644
Design Duo Brf Trängregementet, Örebro

Populära bostäder slutsålda på en månad.

Design Duo_Knivsta_NCC49433
Design Duo Brf Regalskeppet, Enköping

Nybyggda lågenergihus med modern planlösning, högt i tak, nära friluftsbad och egen uteplats. Inte undra på att de 24 bostadsrätterna snabbt blev populära och sålde bra.

DesignDuo_Raven_NCC23170
Design Duo Brf Räven, Knivsta

Ett av våra första byggprojekt med Design Duo hittar du i Alsike. Här har vi byggt 30 lägenheter på dryga tio månader åt Svenska Hyreshus.

DesignDuo_Vallda_NCC650
Design Duo Brf Stenyxan, Uppsala

Vi fortsätter vara med i utvecklingen av Stenhagen; en helt ny stadsdel som nu växer fram i Uppsala. Sammanlagt har vi byggt 56 bostadsrätter i Design Duo åt vår kund HSB Uppsala.

DesignDuo-Quattro_LyranBanjon_NCC56784
Design Duo Brf Banjon, Norrköping

Nästgårds med kvarteret Lyran och dess Design Quattro-hus, ligger Banjon, ett nyligen färdigställt område där vi byggt 20 bostadsrätter för vår kund Svenska Hyreshus AB.

DesignDuo_Limhallen_NCC30075
Design Duo Limhallen, Ödeshög

Kort byggtid för seniorboende med hög boendekvalitet.

Design Duo_Knivsta_NCC49436
Design Duo Brf Hällen, Knivsta

I Alsike, Knivsta kommun, har vi kommit att bli en viktig medspelare i uppbyggnationen av en ny stadsdel. På uppdrag av vår kund Svenska Hyreshus AB har vi uppfört 24 bostadsrätter av produkten Design Duo.

SEULRWAL
Ulrik Wållberg

Chef produkter, NCC Building