Bild på referensprojektet Design Duo, bostadsrättsföreningen Trängregementet.

Design Duo Brf Trängregementet, Örebro

Populära bostäder slutsålda på en månad.

Svenska Hyreshus AB byggstartade i april 2013 sitt fjärde bostadsrättsprojekt i Rynninge, Örebro, som baseras på produktlinjen NCC Design. På Rynningeåsen, med närhet till naturreservat såväl som Örebros centrala delar, uppförs ett småskaligt kvarter där husen har liggande rödmålad träpanel och sadeltak med tegelpannor – Brf Trängregementet.

Brf Trängregementet säljstartades den 3 mars 2013 och redan i april var lägenheterna slutsålda. Efterfrågan på yteffektiva och attraktiva bostäder är mycket stor i Örebro. Brf Trängregementet har samma uppskattade planlösningar som systerprojekten i närheten: HSB Brf Plutonen, Brf Plutonbrigaden och Brf Omgången. Husen bygger på NCC:s produkt Design Duo.

Brf Trängregementet består av 24 bostadsrättslägenheter med 3 eller 4 rum och kök om 66 respektive 81 kvadratmeter. Lägenheterna är smart planerade med genomgående parkettgolv, helkaklade badrum och gott om plats för förvaring. Båda lägenhetstyperna har generösa ljusinsläpp och en väl tilltagen takhöjd om 2,70 meter. Varje lägenhet har också terrass om 20 kvadratmeter eller trälagd uteplats om cirka 14 kvadratmeter med egen trädgård.

Här är även driftskostnaden låg eftersom energianvändningen ligger långt under rådande byggnorm. Förprojektering och en styrd och standardiserad byggprocess ger Design Duo en kort byggtid, ett förutsägbart pris och kontrollerad kvalitet i utförandet.

Fler referensprojekt Design Duo

Bild på referensprojektet Design Duo, bostadsrättsföreningen Amiralen. Foto/illustration: Joakim Kröger
Design Duo Brf Amiralen, Enköping

Redan innan byggstart hade bostäderna sålt slut. Brf Amiralens popularitet går inte att ta miste på. De moderna och hållbart byggda lägenheterna ligger naturskönt intill vatten i ett område som andas nybyggarlust.

Närbild på de nya radhusen i Strängsnäs byggda enligt NCC:s Design Duo-koncept.
Design Duo Brf Skogskullen, Strängnäs

Nybyggda flerbostadshus med 32 välplanerade lägenheter enligt Design Duo i Finninge, Strängnäs. Ett av flera bostadsprojekt tillsammans med SHH Bostad.

Bild på referensprojektet Design Duo, bostadsrättsföreningen Dolomiten. Foto/illustration: Alexander von Sydow
Design Duo Brf Dolomiten, Färsnas, Norrtälje

Hur vill du helst bo, naturskönt eller skönt naturligt? I nybyggda BRF Dolomiten slipper du välja. Mitt i Färsnas vackra kulturlandskap, med rika spår från forntiden och fin skogsfauna runt knuten är det miljövänliga och hållbara material som gäller.

Bild på referensprojektet Design Duo, bostadsrättsföreningen Regalskeppet. Foto/illustration: Joakim Kröger
Design Duo Brf Regalskeppet, Enköping

Nybyggda lågenergihus med modern planlösning, högt i tak, nära friluftsbad och egen uteplats. Inte undra på att de 24 bostadsrätterna snabbt blev populära och sålde bra.

Bild på referensprojektet Design Duo, bostadsrättsföreningen Räven. Foto/illustration: Erik Mårtensson
Design Duo Brf Räven, Knivsta

Ett av våra första byggprojekt med Design Duo hittar du i Alsike. Här har vi byggt 30 lägenheter på dryga tio månader åt Svenska Hyreshus.

Bild på referensprojektet Design Duo Tyra. Foto/illustration: Alexander von Sydow
Design Duo Brf Tyra, Örebro

Samarbete är fruktbart. I det här projektet var det kommunen som uppmanade oss att utveckla vår egen produkt. Resultatet? Från och med nu kan vi erbjuda sedumtak till Design Duo.

Bild på referensprojektet Design Duo, bostadsrättsföreningen Stenyxan. Foto/illustration: www.omelettfoto.se
Design Duo Brf Stenyxan, Uppsala

Vi fortsätter vara med i utvecklingen av Stenhagen; en helt ny stadsdel som nu växer fram i Uppsala. Sammanlagt har vi byggt 56 bostadsrätter i Design Duo åt vår kund HSB Uppsala.

Bild på referensprojektet Design Duo, bostadsrättsföreningen Banjo. Foto/illustration: Alexander von Sydow
Design Duo Brf Banjon, Norrköping

Nästgårds med kvarteret Lyran och dess Design Quattro-hus, ligger Banjon, ett nyligen färdigställt område där vi byggt 20 bostadsrätter för vår kund Svenska Hyreshus AB.

Bild på referensprojektet Design Duo, i bostadsområdet Limhallen. Foto/illustration: Erik Mårtensson
Design Duo Limhallen, Ödeshög

Kort byggtid för seniorboende med hög boendekvalitet.

Bild på referensprojektet Design Duo, bostadsrättsföreningen Hällen. Foto/illustration: Erik Mårtensson
Design Duo Brf Hällen, Knivsta

I Alsike, Knivsta kommun, har vi kommit att bli en viktig medspelare i uppbyggnationen av en ny stadsdel. På uppdrag av vår kund Svenska Hyreshus AB har vi uppfört 24 bostadsrätter av produkten Design Duo.

Bild på Dennis Berglund, Ansvarig NCC Design, NCC Building Sweden
Dennis Berglund

Ansvarig NCC Design, NCC Building Sweden