Barnens byggskola

Vi vill träffa och interagera med barn i syfte att ge dem en tidig och lekfull introduktion till konstruktion och teknik. Därför har vi ett koncept - Barnens Byggskola, som vi organiserar vid olika tidpunkter och platser, för barn mellan åtta och tolv år.

Här hittar ni alla kommande event för NCC:s byggskolor 2017.

Kulturkalaset i Göteborg 16-20 augusti

Självklart är NCC med på Barnens Kulturkalas i år igen! Här kan du bygga en cool bil, ett rymdskepp eller kanske ett stall till dina enhörningar - det är bara din egen fantasi som sätter gränser. Alla barn över 5 år som är sugna på att prova på att snickra är välkomna till NCCs tält. Det kommer finnas gott om material, verktyg och kunnig personal som hjälper till när det behövs. Vi finns vid den stora fontänen framför Restaurang Trädgår’n.

Sörmlands museum 2 september

Lördag den 2 september bjuder NCC in alla barn att utforska byggvärlden. Byggskolan håller till i parken vid Sörmlands museums nya hus i Spelhagen. Välkomna kl. 11-15!

Helsingborgs Marathon 2 september

Barnens Byggskola är på plats på Gröningen mellan kl 10-15. Alla barn över 5 år som vill prova på att snickra är välkomna. Det kommer finnas gott om material, verktyg och kunnig personal från NCC som hjälper till när det behövs. Läs mer om Helsingborgs Marathon.

På vårt instagramkonto hittar du en mängd bilder från våra sommaraktiviteter. Läs även Christina Lindbäcks blogg om NCC’s engagemang i Barnens Byggskola.