NCC är största bostadsutvecklaren i Tyskland

För tredje året i rad är NCC Tysklands mest aktiva bostadsutvecklingsföretag i landets större städer, och har ytterligare utökat sin ledande ställning med bostadsprojekt om cirka 536 000 kvadratmeter. 

Det visar en undersökning som nyligen har genomförts av marknadsundersöknings- och konsultföretaget bulwienGesa.

– Vi är glada och stolta över att vi nådde topplacering som utvecklare av bostäder för tredje året i rad i Tyskland. Vår ambition är att ytterligare stärka vår marknadsposition, säger Joachim Hallengren, chef för NCC Housing.

Varje år identifierar det oberoende marknadsundersökningsföretaget bulwienGesa Tysklands mest aktiva fastighetsutvecklare. I analysen ingår hur många byggnader och kvadratmeter som har utvecklats på Tysklands största fastighetsmarknader (Berlin, Köln, Düsseldorf, Frankfurt/Main, Hamburg, München och Stuttgart) inom bostads-, kontors-, retail- och hotellsektorerna. 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Johan Bergman, IR-chef NCC, 08-585 523 53

NCC:s presstelefon 08-585 519 00, E-post: press@ncc.se, NCC:s bildbank

Om NCC. Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. NCC är ett av de ledande företagen inom bygg, fastighetsutveckling och infrastruktur i norra Europa med en omsättning på 57 Mdr SEK och 18 000 anställda 2014. NCC är börsnoterat på Nasdaq Stockholm.