NCC startar en insamling för att stödja människor på flykt!

Tillsammans med UNHCR, FN:s internationella Flyktingorgan, och Läkare Utan Gränser startar vi en insamling för att stödja människor på flykt från bland annat krigets Syrien, Afghanistan och Irak. 

NCC skänker 200 000 svenska kronor (ca 20 000 Euro) och startar insamlingen. Alla medarbetare kan också bidra! Pengarna som vi samlar in kommer delas lika mellan UNHCR och Läkare Utan Gränser.

- Europa går just nu igenom den största flyktingkrisen på årtionden. Gamla, vuxna och barn söker sig till trygga länder för att komma undan krig, förföljelse och förstörelse. Här kan vi göra en insats tillsammans genom att vi skapar en möjlighet för alla medarbetare som vill bidra. Det kommer jag att göra. Vi skall också se på vilka möjligheter vi har att ta tillvara den kompetens som nu kommer. Här bör finnas möjligheter till nya resurser som kan stödja vår affär, säger NCC:s Koncernchef Peter Wågström.

Insamlingen, som pågår tom 30/6 2016, riktar sig främst till NCC:s medarbetare. Men alla bidrag, också från samarbetspartners och vänner, är varmt välkomna!

Klicka här för att ge ett bidrag och se hur mycket pengar som vi har samlat in.