NCC på Nordic Rail och Nordic Road

NCC vill vara med och bygga framtidens hållbara järnvägsnät. Om du är intresserad av att veta mer om hur vi kan leverera mer infrastruktur för pengarna, är du varmt välkommen till vår monter på Elmiamässan i Jönköping. 

– Vi har rätt kompetens, en innovativ grundinställning och en stabil långsiktig organisation. Vi vill träffa både kunder och fler ambitiösa aktörer i branschen som vill vara med och bygga framtidens samhälle med oss, säger Erik Nerell, chef marknadsutveckling anläggning för NCC Construction Sverige.

NCC har lång erfarenhet av stora, komplexa projekt i samverkan. Det gör att vi kan ta ansvar för hela projektet, hela vägen och i slutändan leverera mer infrastruktur för pengarna.

NCC VIASAFE NOMINERAD TILL PRIS SOM DELAS UT PÅ MÄSSAN

NCC deltar både på mässan Nordic Rail och Nordic Road. NCC ViaSafe har blivit nominerade som en av tre finalister i vägsäkerhetspriset Future Transport Award, kategorin Road Security. Priset är ett av branschens tyngre och delas ut av Elmia Nordic Rail/Future Transport och branschtidningarna Transport & Logistik Idag, Resforum och Trafikforum i tre kategorier: Intermodal Goods, Public Transport och Road Security.

Vad: Nordic Rail 6 – 8 oktober
Var: Elmiamässan i Jönköping