NCC på Kvalitetsmässan i Göteborg

Den 3 – 5 november vill vi prata hållbar stadsutveckling med dig på Kvalitetsmässan i Göteborg. 

– Byggbranschen är en viktig del av samhället. På Kvalitetsmässan möter vi Sveriges viktigaste beslutsfattare och kan prata bostäder, integration och offentlig service. Vi vill bland annat ha en dialog kring offentlig upphandling och hur vi kan erbjuda mer för skattepengarna, säger Svante Hagman, vd på NCC Construction i Sverige.

Hållbar stadsutveckling en av de viktigaste framtidsfrågorna. Under ett par års tid har NCC bjudit in till möten och samtal om byggande, planering och hållbarhet. Vi vill gärna fortsätta det samtalet tillsammans med dig.

Du hittar oss i monter B07:19

Representanter från alla våra affärsområden finns på plats under mässdagarna. Kom förbi vår monter, slå dig ned i en av våra sköna fåtöljer och för ett samtal om hur vi tillsammans planerar och bygger en levande stad där vi vill leva, arbeta och bo.

NCC är mässpartner. Det innebär bland annat att vi arrangerar två seminarier, är värd för två lunchseminarier, medverkar i ”Plats på scen” samt har ett framträdande i ”Öppet forum”.

Vi är även partner till utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015, vilket innebär att våra medarbetare har deltar i både juryn och nomineringsgruppen.

Boka ett möte med oss!

Hinner du inte träffa oss under mässan, hör av dig för att boka ett möte med oss, vid ett senare tillfälle.