NCC fick förtroendet av Volvo Cars

När Volvo Cars skulle spela in den nya reklamfilmen med artisten Avicii gav de NCC i uppdrag att sköta trafikavspärrningarna.

Filminspelningarna i Skåne gjordes under en vecka i mars och då användes NCC ViaSafe för att göra de avspärrningar som behövdes.

Ola Friberg, Platschef för NCC ViaSafe i Skåne berättar:
- Vår del i det hela var att sköta trafiken när de filmade på allmän väg. Vi stängde av några mindre vägar tillfälligt med TMA-bilar och flaggvakter. På så sätt kunde de filma säkert och ostört. Kunden var också väldigt nöjd med arbetet som gjordes.

- NCC ViaSafe var till stor hjälp för oss och allt flöt på väldigt fint. Vi är helnöjda med deras insats, säger Oscar Hansen, koordinator för filmproduktionsteamet.

- Det här är ett bra exempel på hur många olika kundgrupper som kan använda sig av NCC ViaSafe och det är riktigt kul att ett stort företag som Volvo Cars vänder sig till oss, det bevisar att vi levererar hög kvalitet, säger Frida Panzar, Marknadschef för Division Road Services.

Bild på Frida Panzar, Marketing & Business Developer, Infra Services, NCC Infrastructure. Foto/illustration: Erik Mårtensson
Frida Panzar

Marketing & Business Developer, Infra Services, NCC Infrastructure