Hårt tryck på boende i Beckomberga

Många förväntansfulla stod i kö för att få delta vid VIP-säljstarten av de 60 lägenheter som NCC ska bygga i Beckombergas Brf Orangeriet. De första 20 lägenheterna som släpptes till försäljning bokades omgående.

Över 120 sällskap var på plats på säljstarten för att titta på visningslägenheten för Brf Orangeriet och för att äta franska bakverk. Samtidigt pågick en parkinvigning där NCC tillsammans med byggherrarna Besqab och Veidekke underhöll både barn och vuxna med fika, trolleri och ballongsläpp. NCC:s tävling lockade också många till platsen. Lägenhetsköparna har möjlighet att vinna de möbler som Fogia inrett visningslägenheten med.

NCC ska bygga 60 bostadsrätter, 2:or-4:or på 58-91 kvm i Beckombergas parkmiljö med planerad inflyttning våren 2017. Föreningen har fått sitt namn av det orangeri som kommer att byggas i anslutning till bostadshusen. Mellan husen kommer det att finnas en pergola med bordtennisbord för husens bolltrollare, allt för att möjliggöra socialt umgänge och livskvalitet på hemmaplan.