Fredrik Sköld ny kommunikationschef för NCC i Sverige

Fredrik Sköld har utsetts till ny kommunikationschef för NCC i Sverige. Han har arbetat på NCC i sex år i flera olika roller, senast som ansvarig för Brand, Digital and Projects & Editorial inom NCC Group.

Fredrik Sköld kommer att ansvara för NCC:s kommunikationsverksamhet i Sverige som innefattar såväl intern som extern kommunikation för NCC:s samtliga affärsområden i Sverige som inkluderar byggverksamhet, fastighetsutveckling, infrastruktur- och anläggningsverksamhet samt asfalt- och stenverksamhet.

– Jag är mycket nöjd med att Fredrik tar sig an rollen som kommunikationschef. Han är en uppskattad ledare och har gedigen NCC-erfarenhet som gör att vi kan ta nästa steg i vårt kommunikationsarbete i Sverige, säger Maria Grimberg, kommunikationschef, NCC Group.

Fredrik Sköld har en lång erfarenhet inom kommunikation och olika branscher. Han har bland annat arbetat som varumärkeschef i två börsbolag och chef för NCC:s koncernfunktion för kommunikation.

– I den här rollen kommer jag komma ännu närmare NCC:s kärnverksamhet och alla de projekt som pågår i den svenska verksamheten, vilket jag fram emot. NCC:s tydliga roll som en aktiv samhällsaktör är starkt bidragande faktor till varför detta jobb är så intressant och roligt, säger Fredrik Sköld, kommunikationschef NCC i Sverige.

Fredrik Sköld tillträder sin nya tjänst omgående.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Fredrik Sköld, kommunikationschef NCC i Sverige, 070-539 42 99
Tove Stål, presschef NCC i Sverige, tove.stal@ncc.se, 076-521 61 02