Nyheter

NCC Presstjänst: 08-585 519 00, press@ncc.se

Ett år utan olyckor i Building Östergötland

Idag har ett helt år passerat utan en enda olycka med frånvaro i avdelning Building Östergötland. Avdelningen har i nuläget cirka femton pågående projekt och 315 anställda.

Startskott för 108 nya studentlägenheter i Uppsala

Igår påbörjades bygget av 108 nya lägenheter på Ultuna som ska ge 132 studenter och forskare ett campusnära boende och stärker Uppsalas framtida konkurrenskraft som studentstad.

NCC:s Lars Rapp utsedd till Årets Bergsprängare

NCC:s Lars Rapp har utsetts till Årets Bergsprängare. Lars började i branschen redan som 16-åring och har med sina 25 verksamma år en gedigen yrkeskunskap.

NCC i samtal med regeringen om framtidens hållbara bostadsmarknad

Lägg kraften på förändringar som verkligen gör skillnad på bostadsmarknaden i synnerhet för de grupper som har svårast att komma in på marknaden. Det var en av huvudpunkterna när bostadsminister Per Bolund samlande aktörer i byggbranschen för att diskutera bostadsbyggandets förutsättningar och vad som krävs för en stabil och långsiktig bostadspolitik.

NCC:s Christina Lindbäck nominerad till Sveriges bästa hållbarhetschef

Som en av tre finalister har Christina Lindbäck blivit nominerad till Sveriges bästa hållbarhetschef. Framgången ligger framför allt i hennes styrka att driva viktiga hållbarhetsfrågor med erfarenhet från både näringsliv och politik, skriver juryn.

NCC plockar hem tre nomineringar i Årets Bygge

Nomineringarna för samhällsbyggnadssektorns mest prestigefyllda pris Årets Bygge har presenterats. NCC har inte mindre än tre projekt bland de tjugo nominerade bidragen; Lunds nya tingsrätt, Dubbelspåret Strängnäs – Härad samt ledningshöjningen Hamra – Åker. Vinnaren utses den 26 mars 2019.

NCC allt mer jämställt

Idag är det den internationella kvinnodagen och utvecklingen går mot ett mer jämställt företag på NCC. I koncernledningen och även i styrelsen, om aktieägarna säger ja på stämman, är det helt jämställt. I NCC:s ledningsgrupper är 40 procent kvinnor och 60 procent män men totalt på företaget är det 86 procent män.