Nyheter

NCC Presstjänst: 08-585 551 900

Nyheter

Kontoret kan förstärka dina viktigaste tillgångar

Inte bara tak över huvudet. Vilken är ditt företags viktigaste tillgång? I många branscher, särskilt i tjänstesektorn, är det självklara svaret medarbetarna. Medarbetarna är hjärtat i verksamheten, det är de som skapar värdet. De förkroppsligar företaget och blir synonyma med det. Utan medarbetarna vore företaget ingenting. Med andra medarbetare vore företaget något annat. 

Brobygge i Rotebro nominerat till Årets Bygge 2016

Den historiska sidolanseringen av den 325 meter långa och 6360 ton tunga bron i Rotebro genomfördes i somras. En flytt på 22 meter i sidled med hjälp av domkrafter, teflon och spensalva. Nu är Rotebro-bron nominerad till Årets Bygge 2016. 

NCC på Nordic Rail och Nordic Road

NCC vill vara med och bygga framtidens hållbara järnvägsnät. Om du är intresserad av att veta mer om hur vi kan leverera mer infrastruktur för pengarna, är du varmt välkommen till vår monter på Elmiamässan i Jönköping. 

Hårt tryck på boende i Beckomberga

Många förväntansfulla stod i kö för att få delta vid VIP-säljstarten av de 60 lägenheter som NCC ska bygga i Beckombergas Brf Orangeriet. De första 20 lägenheterna som släpptes till försäljning bokades omgående.

100 astronauter rymdes i Dome of Visions

Dome of Visions öppnade för allmänheten i måndags, men redan dagen därpå var den abonnerad för en rymdkonferens som pågick hela dagen. Byggnaden på KTH:s campus fylldes av 100 astronauter. Svenske astronauten Christer Fuglesang höll öppningstalet och invigde samtidigt utställningen Influenced by space. 

NCC fixade banorna till STCC:s tävlingar på Solvalla

I helgen är det inte fyrbenta hästar på Solvalla utan hästkrafterna sitter under huven. För fjärde året går STCC av stapeln på Solvalla och i år är det NCC Roads som ordnar banorna. 

NCC startar en insamling för att stödja människor på flykt!

Tillsammans med UNHCR, FN:s internationella Flyktingorgan, och Läkare Utan Gränser startar vi en insamling för att stödja människor på flykt från bland annat krigets Syrien, Afghanistan och Irak. 

NCC startar en insamling för att stödja människor på flykt!

Tillsammans med UNHCR, FN:s internationella Flyktingorgan, och Läkare Utan Gränser startar vi en insamling för att stödja människor på flykt från bland annat krigets Syrien, Afghanistan och Irak. 

Tidskapsel blev startskottet för nya lägenheter i centrala Södertälje

I fredags tog NCC och Södertälje kommun det första spadtaget för kvarteret Venus och vårt flerbostadshus Brf Grand Central med 42 lägenheter.

Få svenskar tror att alla bilister håller hastighetsbegränsningen

NCC gjorde en undersökning i somras som oroar. Den visa att var femte svensk tror att vi håller hastighetsbegränsning, men enligt en undersökning gjord av Sveriges Radio kör 58 procent för fort.

Bild på Anna Trane. Head of Corporate Media Relations and Press, NCC Group Foto/illustration: Sten Jansin
Anna Trane

Head of Corporate Media Relations & Press, NCC Group

Tove Stål7
Tove Stål

Presschef Sverige, NCC Group