Nyheter

NCC Presstjänst: 08-585 519 00, press@ncc.se

NCC och HSB samverkar kring bostadsrätter i Ystad

NCC samverkar med HSB Skåne kring bostadsrätter i kvarteret Kokillen i Ystad, ett projekt som ursprungligen hade kommunala Ystadbostäder som byggherre. Nyligen skrevs markavtal mellan HSB och NCC, som i sin tur förvärvat fastigheterna av Ystadbostäder.

Utvecklingsprojekt i Gullåkraskolan halverade förväntad fjärrvärmeanvändning

Ett utvecklingsinitiativ har pågått under produktionen av Gullåkraskolan i Staffanstorp som resulterade i en halvering av den förväntade fjärrvärmeanvändningen för uppvärmning och uttorkning under produktionstiden.

NCC:s julgåva ska stödja barn med läxhjälp

NCC vill bidra till att ge barn och unga bra förutsättningar att lära och utbilda sig. 2021 års juldonation går därför till ett antal organisationer i Norden som gör verklig skillnad för många genom att stödja barn med läxhjälp.

NCC på Allbrights årliga lista med jämställda företagsledningar

Stiftelsen Allbrights har nyligen publicerat sin årliga lista som visar jämställdheten inom Sveriges börsnoterade bolag. NCC har en jämn könsfördelning i koncernledningen och det placerar företaget på Allbrights gröna börslista.

Sleep Cycle och Millistream flyttar till Kineum

Techföretaget Sleep Cycle AB och programvaruföretaget Millisteam Market Data AB, flyttar sina kontor till Kineum i Göteborg. Företagen hyr lokaler om 935 respektive 217 kvadratmeter, flytten beräknas till vintern 2022.

NCC tecknar hyresavtal med BRA i Hangar 5, Brommastaden

NCC har tecknat hyresavtal med flygbolaget BRA som flyttar in i nya kontorslokaler i Hangar 5, beläget i Brommastaden, ett av Stockholms största utvecklingsområden. Här får de ett kontor med hållbara och flexibla lokaler i ett attraktivt läge.

NCC tecknar hyresavtal med Benify i Brick Studios

NCC har tecknat hyresavtal med Benify i Brick Studios på Masthuggskajen i Göteborg. Företaget flyttar in i en lokal om 1486 kvadratmeter med tillträde i december 2022.

10 åtgärder för en hållbar renovering av miljonprogrammet

I samband med att NCC släpper en rapport om hållbar upprustning av miljonprogrammen publicerar även DN en debattartikel med NCC och Sveriges Allmännytta som avsändare. Nedan finns debattartikeln i sin helhet.

ESS Group flyttar huvudkontoret till Kineum

Hotell- och restaurangföretaget ESS Group flyttar sitt huvudkontor till två våningsplan i Kineum i Göteborg. Flytten beräknas till december 2022.

Spadtag för NCC:s fastighetsutvecklingsprojekt Nova i Järva Krog, Solna

NCC och Solna stad tog igår det symboliska första spadtaget för fastighetsutvecklingsprojektet Nova som omfattar kontor, service och handel i Järva Krog, Solna. Därmed inleds nästa steg i utvecklingen av kvartersstaden som en trygg och livlig stadsdel.