Lär känna NCC

Vi erbjuder studenter ett antal praktikplatser varje år. Under praktiken lär du dig hur vi arbetar och får en unik inblick i ett av Nordens största byggföretag.

COOP-praktik Hus/Bostad Uppsala

Kom och gör COOP-praktik hos NCCs Hus- och Bostadsavdelning. Vad är COOP? COOP är en förkortning av Cooperative education och är ett betalt praktikår mellan årskurs 2 och 3 för studenter som läser på Uppsala universitets Högskoleingenjörsprogram i byggteknik och det bygger på ett samarbete mellan Sveriges Byggindustrier och lokala företag.

Sjumånaderspraktik LTU 2019

Är du en blivande civilingenjör och läser på Luleå tekniska universitet? Då är vår Sjumånaderspraktik något för dig. I Sjumånaderspraktiken varvas betald praktik från olika arbetsplatser med seminarier, stimulerande erfarenhetsutbyten samt bidrar till att skapa ett kontaktnät inför din kommande karriär.

Sommarpraktik 2019

Vill du lära känna oss och få erfarenhet och praktisk kunskap under din studietid? Då är NCC:s sommarpraktik något för dig!Om sommarpraktiken på NCC Som sommarpraktikant på NCC får du praktisk erfarenhet genom arbete på något av våra byggprojekt eller arbetsplatser.

Kompetensbygget 2019

Är du en blivande civilingenjör inom Väg- och Vatten/Samhällsbyggnad? Då är vårt program Kompetensbygget något för dig. I Kompetensbygget varvas betald praktik från olika arbetsplatser med seminarier, stimulerande erfarenhetsutbyten samt skapa ett kontaktnät inför din kommande karriär.

COOP-praktik Infra

Nu söker vi COOP-praktikanter till NCC Infra med inriktning mark, väg och anläggning. NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.