Dags att söka till våra program och praktikplatser 2019

Nu är det hög tid att söka till våra program och praktikplatser 2019 som riktar sig till dig som student.Vi kan erbjuda en tidig inblick i ett spännande framtidsyrke och möjligheten att lära känna NCC som företag och arbetsgivare. Skicka din ansökan redan idag!

NCC Kandidat Traineeprogram 2019

Nu söker vi traineer till NCC Kandidat Traineeprogram. Programmet riktar sig till nyutexaminerade studenter med inriktning bygg och anläggning (120 eller 180hp) från yrkeshögskola, högskola och universitet. Målet är att du efter genomfört program ska gå in i en arbetsledande roll på NCC. Läs mer om NCC Kandidat Traineeprogram och ansök till Kandidat Traineeprogram här.

NCC Master Traineeprogram 2019

Är du nyutexaminerad civilingenjör och vill påverka hur människor lever och bor mer hållbart i framtiden? Då är vårt traineeprogram någonting för dig. Under 18 månader varvar du arbete i olika projekt med utbildning i bland annat ledarskap och individuell utveckling. Läs mer om NCC Master Traineeprogram och ansök till Master Traineeprogram här.

Sommarpraktik 2019

Vill du lära känna oss och få erfarenhet och praktisk kunskap under din studietid? Då är NCC:s sommarpraktik något för dig! Till sommaren 2019 söker vi dig som studerar en YH- eller högskoleingenjörsutbildning med byggteknisk inriktning. Ansök till sommarpraktiken här.  

Kompetensbygget 2019

Är du en blivande civilingenjör inom Väg- och Vatten/Samhällsbyggnad? Då är vårt program Kompetensbygget något för dig. I Kompetensbygget varvas betald praktik från olika arbetsplatser med seminarier och stimulerande erfarenhetsutbyte. Ansök till Kompetensbygget här.

Sjumånaderspraktik LTU 2019

Sjumånaderspraktik LTU riktar sig till dig som läser på Luleå Tekniska Universitet och har valt att göra en sjumånaderspraktik inom ramen för din utbildning. Att göra din sjumånaderspraktik hos oss innebär att du blir en av deltagarna i Kompetensbygget. Ansök till sjumånaderspraktiken här.