Fastighetsutvecklare

Som Fastighetsutvecklare ska du analysera och förstå marknadens behov och utifrån det skapa affärsmöjligheter för NCC. En spännande roll som kräver en hög kommunikativ och pedagogisk förmåga för att hantera komplexa situationer och sammanhang.

Som Fastighetsutvecklare bygger du starka affärsnätverk och utvecklar tillsammans med våra kunder framtidens fastigheter samtidigt som du är delaktig i att forma stadsmiljön. Du driver utvecklingsprocessen i sin helhet från idé till köp av fastighet, erforderliga planarbeten och tillstånd, konceptualisering och resultatansvar för uthyrning och transaktion till investerare.

“Mitt arbete innefattar allt från detaljplaneläggning och markförvärv till konceptutveckling, uthyrning, genomförande och försäljning. Jag får bidra med det jag är bra på, samtidigt som jag lär mig mycket av mina kollegor. Inom Property Development har vi fantastiskt duktiga personer som är specialister inom flera av etapperna i värdekedjan – det känns utvecklande och inspirerande!”

- Henrik Bauer, Fastighetsutvecklare NCC

Tyvärr finns inga lediga tjänster inom detta område just nu.