Sista ansökningsdag: 2024-04-21 - Örebro

Platschef Civil Middle

Ansök här

Med en bra orderstock och många nya intressanta projekt på gång i Örebroregionen söker vi dig som vill utvecklas i din roll som platschef och som vill möta både nya arbetskollegor och en ny företagskultur.

Rollen som Platschef

Du ansvarar för olika typer av mark och vägprojekt. Som ansvarig platschef driver du hela projektets genomförande från start till överlämnande vilket innebär ansvar för projektets planering vad avser kvalité, arbetsmiljö, tid och ekonomi. Till din hjälp har du arbetsledare, KMA, projektingenjörer, mätingenjörer och inköpare. Du rapporterar till en av våra projektchefer.

Då vi är en lärande organisation har vi återkommande platschefsträffar där du bland annat utbyter dina erfarenheter med kollegor. Vi strävar efter att arbeta med de senaste tekniska plattformarna.

Avdelning Civil Middle

Avdelning Civil Middle är en del av affärsområdet Infrastructure som idag har en stark position på marknaden. Vi är ca 200 tjänstemän och 200 yrkesmedarbetare som bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av projekt inom mark-, väg- och anläggning inom regionen.

Din profil som Platschef

Du har minst fyra års erfarenhet som platschef eller är en senior arbetsledare alternativt projektledare på beställarsidan då med erfarenhet från entreprenadsidan. I grunden har du en byggteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet. Vi tror att du har en bakgrund från mark, VA eller vägsidan men beroende på erfarenhet kan du även komma från hussidan. Du har goda kunskaper kring olika typer av kontraktsformer och entreprenadjuridik

Du har sinne för ekonomi och har god planeringsförmåga. Nyfikenhet och nytänkande är viktiga egenskaper för denna tjänst då mycket handlar om problemlösning. Du har lätt för att skapa relationer med såväl kunder som medarbetare och besitter ett affärsmässigt tänk. Driv och framåtanda är viktigt för att lyckas i rollen som platschef.

Du har förmågan att leda och fördela arbetet samt motivera dina medarbetare även vid utmaningar. Du förstår vikten av ett tydligt ledarskap men även att lyssna.

Du behärskar svenska i tal och skrift.

NCC erbjuder

NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra så därför erbjuder vi dig ett stort utbud av personalförmåner och interna utbildningar. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare vilket ger dig en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder även försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt lunchförmån. Ytterligare erbjudanden och rabatter hittar du via vår förmånsportal Benify. 

Ytterligare information

Tjänsten är en provanställning/tillsvidareanställning med placering på projekt inom Örebroregionen. Efter samråd med dig kan det bli aktuellt att jobba i projekt inom hela avdelning Civil Middle. B-körkort är ett krav. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Monica Klersén HR Specialist Rekrytering 070-653 90 49 eller Peter Thorsén, Produktionschef Örebro, 072 212 14 15. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval och intervjuer sker löpande så ansök så fort som möjligt, men senast den 21 april 2024.

Välkommen med din ansökan

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder. Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 

 

 

 


Ansök här

Kontaktpersoner:

Monica Klersén
HR Specialist Rekrytering
070-653 90 49