Sista ansökningsdag: 2024-02-23 - Göteborg

Specialistchef Geo & Mark, NCC Teknik, Infrastructure

Ansök här

NCC är ett av de ledande byggföretagen i Norden och vi befinner oss i en expansiv fas med många pågående projekt. Trivs du i en organisation som kännetecknas av en stark laganda och tydliga värderingar? Rollen som specialistchef är för dig som vill jobba inom ditt specialistområde men också leda personal.

Affärsområdet NCC Infrastructure levererar design och produktion av stora infrastrukturprojekt och anläggningsarbete, service och underhåll, såsom vägar, broar och tunnlar, vindkraftsparker och VA. Vi är ca 4000 medarbetare som arbetar i ca 1000 pågående projekt.

Rollen som Specialistchef  

Som Specialistchef samordnar och planerar du arbetet i grupperna inom enheten tillsammans med gruppcheferna. Du har ekonomi- och personalansvar för din enhet och medverkar i NCC Tekniks ledningsgrupp. Arbetet innefattar dagliga kontakter och nära samarbete med övriga enheter inom NCC och du har även kontaktytor med externa konsulter för inlåning av personal och fördelning av uppdrag. Det är ditt ansvar att sätta upp mål för din enhet och bidra till affärsområdets strategier och visioner. Tillika arbetar du med uppdrag inom ditt ämnesområde. I din roll ingår även ansvara för att enheten arbetar med utvecklingsfrågor som gagnar NCC Teknik, produktion och utveckling av affärsområdet.

Enhet Geo och Berg är en del av NCC Teknik, Infrastructure, som stöttar de affärsdrivande och byggande regionerna med expertkompetens och konsulttjänster. Totalt består avdelningen av cirka 75 medarbetare fördelat mellan enheterna Anläggningskonstruktion, Geo och Berg, Hållbarhet och miljö samt Projekteringsledning. Ditt team består av ca 30 medarbetare vilka är placerade på olika orter i Sverige från Luleå i norr till Göteborg i söder.

Din profil

För att lyckas i rollen tror vi att du har en civilingenjörsexamen eller motsvarande utbildning samt flera års erfarenhet i ledande befattningar i en konsultorganisation eller på beställar- eller entreprenadsidan. Du har ledarerfarenhet och är van att leda andra och även leda på distans. I rollen krävs grundlig kunskap inom området Geoteknik, Geokonstruktion, Berg, Hydrogeologi, Väg och VA. Du har god förståelse för konsultaffären och förstår hur värde skapas och paketeras. Som person är du positiv, lösningsorienterad och relationsskapande. Du drivs av att skapa goda resultat och leverera hög kvalitet samt att utveckla medarbetare.

Ytterligare information

Tjänsten är tills vidare med placering vid vårt nya regionkontor Kineum, i Gårda, Göteborg. Resor i tjänsten förekommer. Vi är måna om att alla trivs hos oss, och erbjuder ett flexibelt och hållbart arbetsliv. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan 

Sista ansökningsdag för att söka tjänsten är den 23 februari 2024. Urval och tillsättning sker löpande, därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av Ann-Sofie Barin, HR-Partner, 0701-72 55 33.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Sökord: Geoteknik, Geokonstruktion, Berg, Hyrdogeologi, Väg och VA, specialistchef, gruppchef

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 12 200 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag. Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 2023 omsatte NCC ca 56 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: