Sista ansökningsdag: 2024-03-31 - Helsingborg

Anläggningsarbetare NV Skåne

Ansök här

Nu söker vi nya medarbetare till Civil South i nordvästra Skåne!

I nordvästra Skåne har vi projekt inom ett område från Landskrona, Hässleholm till Båstad. Just nu bygger vi i Arild, Höganäs, Helsingborg, VA-sanerar åt NSVA och bygger om gator i Landskrona som några exempel. 

Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats!

Rollen hos oss

Som anläggningsarbetare hos oss kommer du att arbeta i olika projekt inom mark, anläggning och infrastruktur vilket främst innebär med VA-, exploatering-, grundläggnings- och/eller finplaneringsarbeten. Arbetet bedrivs såväl självständigt som i små och stora lag. 

Din profil 

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom brett mark- och anläggningsarbete och/eller inom rörläggning/VA. Yrkesbevis som Väg- och anläggningsarbetare är meriterande men inget krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är engagerad, ansvarsfull och arbetsvillig. Du gillar att jobba tillsammans med andra men kan även arbeta självständigt när så krävs. 

Du har en bra kommunikativ förmåga och behärskar svenska i tal och skrift. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Respekt och Tillit.  

B-körkort är ett krav.   

Ytterligare information 

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar provanställning. Arbetsområdet är Norra Skåne, med tillhörighet i projektgrupp Helsingborg. Resor inom verksamhetsområdet förekommer. 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater.

Vi erbjuder 

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.
Läs mer om våra förmåner  Förmåner | NCC

Kontaktpersoner 

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta HR Specialist Åsa Hammarberg, 070-674 98 04 eller Projektchef Rickard Hugosson, 070-242 90 15. 

Urval och tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan, dock senast den 31 mars. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

 


Ansök här

Kontaktpersoner: