Sista ansökningsdag: 2024-03-31 -

Sommarjobb 2024 - Hercules Grundläggning

Ansök här

Vill du börja lägga grunden för din karriär? Drivs du av att jobba nära produktion? Då kan Hercules sommarjobb vara något för dig!

Hercules är en del av NCC Infrastructure och är ett av Nordens ledande grundläggningsföretag. Varje dag ställs vi inför vitt skilda utmaningar, vilket innebär ett omväxlande och spännande sommarjobb. Tack vare effektiva och välbeprövade metoder kan vi utföra grundläggning i de mest komplexa markförhållanden.

För oss på Hercules är det givande att träffa blivande medarbetare redan under studietiden. Vi erbjuder därför sommarjobb för att ge en tidig inblick branschen. Som sommarjobbare på Hercules får möjlighet till praktisk erfarenhet i en varierande miljö. Hos oss kommer du få se spännande grundläggningsprojekt och skugga olika yrkesroller i produktion och stötta i olika förekommande arbetsuppgifter i ett byggprojekt.

Är det dig vi söker?

Till sommaren 2024 söker vi dig som studerar en civilingenjörsutbildning, högskoleingenjörsutbildning eller YH-utbildning med inriktning bygg/anläggning/industri. Samtliga årkurser är välkomna att söka. Vi söker framförallt dig som är nyfiken på produktion och vill få mer praktisk kunskap som ett komplement till dina studier. Vi på Hercules arbetar på både små som stora projekt som kan vara placerade utanför närområdet. Därför är det för oss viktigt att du kan vara mobil och vi har som krav att du har B-körkort.

 Ansökningsprocessen

Vi prioriterar studenter som studerar inom bygg, anläggning och industri eller motsvarande.

Vid ansökan anger du vilken ort du är intresserad av att tjänstgöra vid. HR hanterar sedan urvalet tillsammans med rekryterande chefer. Uppge gärna i din ansökan när och hur många veckor du önskar arbeta samt vilken placering i landet du önskar.

 Vi tar endast emot ansökningar via ansökningslänken. När du lämnar din ansökan kommer du få svara på några urvalsfrågor. Du registrerar också ditt CV, personliga brev och betyg i form av utdrag på dina hittills avslutade studier. Sista ansökningsdatum är den 31 mars 2024 och därefter påbörjar vi en urvalsprocess följt av intervjuer. Senast i maj får du besked om du fått en plats som sommarjobbare på Hercules.

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.


Ansök här

Kontaktpersoner: