Sista ansökningsdag: 2024-04-30 - Piteå

Medarbetare till Mark/justerarbeten till Asphalt North, Piteå

Ansök här

Inför nästa vårsäsong behöver vi förstärka vår organisation i Piteå med omnejd med en duktig medarbetare inom mark/justerarbeten.

Din roll
Som medarbetare hos oss på NCC Asphalt North arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team som arbetar med mark/justerarbeten.

Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats. Det är ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag. Låter det spännande råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Glömde vi förresten nämna att fantastisk natur är stående inslag i din arbetsvardag?

Din erfarenhet
Du har en grundutbildning på motsvarande gymnasial nivå, gärna inom teknik eller bygg och anläggning eller branscherfarenhet vi bedömer som likvärdig.

Dina egenskaper
Vi söker dig som gillar utmaningar och trivs ute på fältet bland våra kunder och medarbetare. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, ordningssinne, kvalitetstänk och drivkraft. Vi tror att du är självgående och har känsla för att justera fina ytor inför beläggning.

Ytterligare information
B- körkort är ett krav. Har du BE kort är det meriterande.

Tjänsten avser säsongsanställning med placering i Piteå.

Inom NCC jobbar vi för en jämställd bransch, kvinnor är underrepresenterade så vi ser gärna kvinnliga sökanden.

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroller på våra slutkandidater.

För mer info, kontakta gärna Operation Manager Mattias Pettersson, tfn 070-020 15 85 eller Operation Manager Christer Granberg, tfn 070- 020 73 85.

 

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du ha en plats i organisationen med goda värderingar, hög miljövetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 2024-04-30.


Ansök här

Kontaktpersoner: