Sista ansökningsdag: 2024-03-10 - Södertälje

Operation Manager - NCC Industry Stockholm South

Ansök här

Vill du arbeta med spännande projekt inom asfaltsbeläggning? Har du tidigare erfarenhet av arbetsledning, vill arbeta tillsammans med kollegor i ett tight team och är redo för att ta nästa steg i din karriär? I så fall råder vi dig verkligen att söka jobbet som Operation Manager hos oss!

NCC Industry är en nordisk organisation som är specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt och stenmaterial. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö där samarbete, engagemang och eget driv står i fokus. 

 

Rollen som Operation Manager

Som Operation Manager är du en nyckelperson med ansvar för våra olika projekt inom ett geografiskt område. Du är den som skapar ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och ser till att effektivitet, lönsamhet samt kvalitet uppnås i alla led.

Du kommer att leda och fördela arbetet för din underställda personal samt planera och samordna resurser - både interna och externa. Du driver även våra försäljningsaktiviteter på asfaltsmarknaden i ditt område där du analyserar och aktivt bearbetar marknaden samt ansvarar för att driva säljprojekt från anbud till affär. Arbetet sker i nära samarbete med Area Manager, Operation Managers och Operation Specialists i din Area.

Det är en självklarhet för dig att kommunicera och leva efter NCC:s strategier och våra värderingar Ärlighet, Respekt och Tillit samt våra Star behaviors som är ett komplement till våra värderingar.

 

Din profil

För att trivas i rollen är du driven, flexibel och duktig på att samarbeta med såväl kollegor som kunder. Vi söker dig som är strukturerad och har en god förmåga att självständigt hantera flera parallella arbetsuppgifter samtidigt. Du är trygg i rollen som ledare, har ett tydligt och kommunikativt ledarskap med en stark vilja av att lyckas tillsammans samt alltid verka för en god arbetsmiljö. Vidare är du duktig på att skapa kundrelationer och förvalta långsiktiga samarbeten.

Du som söker har några års erfarenhet från en arbetsledande roll och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av beläggningsverksamhet. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kommer att tillämpas. Tjänsten är placerad vid något av våra kontor i södra Stockholm. I tjänsten ingår resor varpå B-körkort är ett krav. Urvalet sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2024-03-10. 

Vi strävar efter jämställdhet och mångfald, och vi är fast beslutna att skapa en inkluderande arbetsplats där alla har möjlighet att växa. Vi uppmuntrar och välkomnar sökande från olika bakgrunder och kön, för vi tror på att en diversifierad arbetsstyrka är nyckeln till innovation och framgång.

 

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Tommy Pettersson, Area Manager, på 070-258 52 53 alternativt tommy.pettersson12@ncc.se. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta Linnea Stiernspetz, HR Business Partner, linnea.stiernspetz@ncc.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur, grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll samt alkohol- och drogtester på våra slutkandidater. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: