Sista ansökningsdag: 2024-03-10 - Borås

Beläggningsarbetare Borås 2024

Ansök här

Beläggningsarbetare till NCC Asfalt

Inför kommande säsong med start i mars/april 2024, söker vi nya medarbetare till NCC Industrys beläggningsverksamhet.  Skulle du tycka att det är roligt, utvecklande och stimulerande att vara en del av ett av Sveriges ledande bolag inom asfalt så ska du skicka in en ansökan till oss. Inför varje säsong ser vi alltid över vår verksamhet och behov i olika regioner, i vår avdelning asfalt syd.

Rollen som beläggningsarbetare
Som beläggningsarbetare arbetar du, tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team med kunniga kollegor och utföra både stora och mindre beläggningsarbeten. Eftersom karaktären och storleken på arbetena skiljer sig åt kommer dina arbetsuppgifter vara varierande och ge dig stora möjligheter till utveckling inom yrket. Vår verksamhet är säsongsbetonad vilket innebär att arbete utförs i huvudsak under april till december månad.

Din profil

Du har en grundutbildning på motsvarande gymnasial nivå, gärna inom teknik eller bygg och anläggning. Meriterande är att du som söker har tidigare praktisk erfarenhet av att arbeta med asfalt i maskin- eller spriderlag. Vi söker dig som har hög arbetskapacitet, god samarbetsförmåga och är självgående.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull, kan jobba självständigt och är noga med tider och säkerhet. Du blir en i teamet och bidrar till god laganda och samarbete. Det krävs att du är flexibel och anpassningsbar och har en bra kommunikativ förmåga.

Det är en självklarhet för dig att kommunicera och leva efter NCC:s strategier och våra värderingar Ärlighet, Tillit och Respekt.

Ytterligare information:

Placeringsområde är huvudsakligen Borås med omnejd

Du behärskar svenska i tal och skrift

Kunna hantera digitala verktyg tex. (tidrapportering, egenkontroller etc. genom surfplatta)

B-körkort är ett krav, C- och CE körkort är meriterande. Om du är rätt person för oss kan vi som arbetsgivare bekosta ett C-körkort för dig

Anställningarna som beläggningsarbetare är på heltid och säsongbetonade

Månadslön

Kontakt och Ansökan

Vill du veta mer om tjänsten får du gärna kontakta Johan Håkansson, Operation Specialist tel. 070-0201571. Vi kommer arbeta med löpande urval, sista ansökningsdagen är 2024-03-10.

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroller, drog och alkohol tester på våra slutkandidater.

Välkommen med din ansökan!

Om Oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 


Ansök här

Kontaktpersoner: