Sista ansökningsdag: 2024-03-17 - Lidingö

Senior platschef

Ansök här

Senior Platschef Anläggning Stockholm

Vill du vara med och forma framtiden? Kom och bli en del av vårt framgångsrika team!

Vi står inför spännande uppdrag i Storstockholm, där marknaden expanderar och vi växer med den. För vårt komplexa anläggningsprojekt Käppala på Lidingö, där vi på NCC ska bygga om Käppalaförbundets avloppsreningsverk, Käppalaverket behöver vi nu en passionerad Senior Platschef. Vi strävar efter att skapa ett hållbart samhälle med renare vatten, förbättrad miljö och modern infrastruktur – och du kan vara en del av det!

Ditt uppdrag:

I rollen som Senior Platschef på Käppala kommer du att vara nyckelpersonen för att leda och övervaka produktionen som är uppdelad i flera block. Du ska säkerställa att projektet når tids-, kvalitets- och kostnadsmålen, och vara en del av projektets ledningsgrupp. Du kommer att vara involverad i allt från att skapa det bästa teamet till att planera och leda genom hela byggprocessen. Dessutom kommer du att stödja andra chefer inom ekonomi, styrning och projektering samt delta i byggmöten och ansvara för arbetsmiljösamordningen i projektet, BAS-U.
Du har stöd av erfarna blockchefer, arbetsledare, yrkesmedarbetare, entreprenadingenjörer och KMA från NCC.
Du kommer vara anställd och ingå i vår produktionsenheter anläggning i Stockholm men är placerad på projektet och rapporterar till projektchefen.

I din roll är det också viktigt att det råder ordning och reda på arbetsplatsen för att uppnå våra tuffa arbetsmiljömål. En god arbetsmiljö bidrar också till bättre kvalité och resultat i det vi lämnar över till kunden.


Din profil

För att passa in i rollen som Senior Platschef hos oss bör du ha:

  • Flera års erfarenhet från ledande befattningar inom större anläggnings- eller husbyggnationsprojekt.
  • Förmågan att upprätthålla starka relationer med kunder och samordna resurser och underentreprenörer.
  • Kommunikationsfärdigheter för att leda ditt team mot gemensamma mål.
  • Digital mognad och erfarenhet av teknisk miljö.
  • Goda kunskaper inom entreprenadjuridik och regelverk som AMA, MER, AB04 och ABT06.
  • Strategisk kompetens och förståelse för anläggningsprojektens lönsamhet.

 

Arbetet ställer höga krav på din förmåga att leda och inspirera dina medarbetare och att uppmärksamma andras förmågor för att kunna delegera effektivt samt ställa krav. Utöver detta så ser vi att du delar vår uppfattning att en bra och säker arbetsmiljö gör skillnad.

Du trivs i rollen som ledare och har förmågan att skapa och upprätthålla bra relationer till dina medarbetare samt att skapa team som fungerar tillsammans. I din roll som ledare inser du vikten av att sätta upp tydliga mål för ditt projekt och förmedla detta till dina medarbetare. Vi tror också att du har förmågan att behålla lugnet i stressade situationer och att du vågar fatta beslut under press.

För att bli en del av oss kräver vi att du kan ställa upp på våra värderingar: Ärlighet, Tillit och Respekt och förstår vikten av att arbeta med inkludering och mångfald i organisationen.

Du behärskar svenska i tal och skrift.


Vi Erbjuder:

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Läs mer om NCCs förmåner: Förmåner | NCC Länk till Karriär och utveckling: Karriär och utveckling | NCC .

 

Kontakt och ansökan

Kontakta gärna chef för anläggningsenheten Mirnes Islamovic, 076-723 40 61 eller HR-partner Cornelia Fägerlind, 070-251 83 48, för ytterligare information.  Urval kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är den 2024-03-17.

Välkommen med din ansökan!

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. 

 

 

 


Ansök här

Kontaktpersoner: