Sista ansökningsdag: 2023-12-10 - Gävle

Sprängare till Gävleborg/Dalarna

Ansök här

NCC Industry Berggrupp består idag av ca: 75 medarbetare. Gruppen innehar 35 borriggar och verksamheten bedrivs från Malmö i söder till Kiruna i norr. Vi är ett av Sveriges största sprängteam ovanjord.

Rollen hos oss
Som sprängare blir dina arbetsuppgifter att planera, utföra, dokumentera och ansvara för små och stora sprängningar såväl på entreprenader som i täkter. Du kommer att arbeta i ett stort geografiskt område, främst i Gävleborg och Dalarna. Du blir ofta vårt ansikte utåt och därför är det viktigt att du, som person, har en naturlig egenskap att vårda relationer med våra kunder och leverantörer. Du kommer att ges möjlighet till utveckling och teknik för att säkerhetsställa att vi tillsammans skall fortsätta vara ledande inom kvalité, prestation och miljö.

Dina erfarenheter
Sprängkort är ett krav och det är meriterande om du har någon ytterligare utbildning inom området. Vi ser gärna att du har varit ansvarig sprängare på några entreprenadprojekt. Datavana samt B körkort är också ett krav.

Dina egenskaper
Vi söker dig som är ansvarsfull, gillar att jobba i team och som sätter säkerheten först. Du förstår vikten av din insats för ett lyckat resultat. Att verka för en god arbetsmiljö är en självklarhet för dig.

Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar alltid provanställning. I huvudsak är det geografiska området Gävleborg och Dalarna, så vi ser gärna att du bor i detta område.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Kontaktperson
Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta Jim Jonsson, på 070-660 72 01. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2023-12-10. Registrera din ansökan och CV nedan.

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater

Välkommen med din ansökan!

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor 

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.


Ansök här

Kontaktpersoner: