Sista ansökningsdag: 2023-12-10 - Göteborg

Arbetsledare Stomkomplettering E02 Centralen

Ansök här

Nu söker vi ytterligare en kollega och arbetsledare till blocket stomkomplettering till vårt projekt E02 Centralen som är en deletapp av västlänken i centrala Göteborg.

Har du erfarenhet av att arbeta med stomkomplettering, stora projekt och vill jobba med ett unikt once in a lifetime projekt, Sveriges största pågående anläggningsprojekt? Att jobba i stora projekt är både unikt och komplext, hos oss får du möjligheten att utveckla din ledarprofil och samtidigt få möjlighet att arbeta med stomkomplettering för den 1,8 km långa tågtunneln och station under mark. Hör våra kollegor Björn och Sofia berätta om sina upplevelser som ledare på vårt andra projekt E05 Korsvägen. Låter det som du? Då är det här du ska jobba!  

Om E02 Centralen

På uppdrag av Trafikverket bygger NCC deletapp Centralen, en del av Västlänken. Etappen omfattar en bro över E6 i öst, en underjordisk tågstation och cirka 2 km anslutande tågtunnel, varav en del går genom berg.

Rollen som Arbetsledare

Som arbetsledare har du ditt eget ansvarsområden där du planerar och leder din del av projektet kring stomkomplettering i den nya underjordiska tågstationen och tunneln. Du har tätt samarbete med din blockchef, andra arbetsledare och kontraktsingenjörer. 

Stomkompletteringen i detta projekt innebär stora entreprenader av bland annat hissar och rulltrappor, betongtrappor, brandskydd, natursten, stålentreprenader, glasväggar och undertak.

I arbetsuppgifterna ingår att följa upp och arbeta fortlöpande med tidplan som visar vad som är planerat de närmaste veckorna inom ditt område. Du leder, fördelar och samordnar underentreprenörernas arbeten och ansvarar för att arbetet genomförs i enlighet med de tekniska krav och tillhörande arbetsberedningar som finns.

Vi på NCC har bra verktyg och arbetssätt som stödjer dig i arbetsledarrollen där du även fungerar som en viktig förebild när det gäller arbetet inom miljö, kvalitet och arbetsmiljö. Vi jobbar i team där din roll i laget är att engagera och motivera genom delaktighet och på detta sätt nå de mål och deadlines som är uppsatta. Gruppen som du kommer arbeta med har lång erfarenhet inom området och ni stöttar och inspirerar varandra i arbetet och till utveckling. Vill du jobba i ett modernt företag, med god projektkultur, goda utvecklingsmöjligheter och ha bra balans mellan arbete och fritid? Då kommer du trivas hos oss!

Din profil

För att vara framgångsrik i den här rollen har du flera års erfarenhet som entreprenör i en arbetsledande roll och erfarenhet från att arbeta med samordning i stora komplexa projekt gärna olika typer av husbyggnadsprojekt, till både privat och offentlig sektor, det kan vara alltifrån kommersiella projekt till bostäder.

Du har en förståelse för kalkyl och kontraktshantering liksom prognos- och tidplanearbete och delar gärna din tid mellan att samordna både från kontoret och ute i produktion. Med dig har du en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. 

Som person är du positiv, ansvarsfull, ordningsam och brinner för ditt arbete ute i produktionen. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang samt drivkraft. För att bli en del av oss står du också för våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och förstår vikten av att jobba med inkludering och mångfald i organisationen.

Vi erbjuder

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Det är bidragande anledningar till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en stor variation av arbetsplatser där du möter olika typer av utmaningar. Vi erbjuder dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Ytterligare information

Tjänsten är en projektanställning vid E02 Centralen, produktionsplats är Centralen/Stationsdelen. Arbetstid är heltid med skiftgång vilket innebär förskjuten arbetstid vardagar och visst helgarbete efter schema. Start enligt överenskommelse. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan 

Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av Victoria Reeve, HR Specialist Rekrytering, 0790–787939. Registrera din personliga ansökan där du beskriver varför du är intresserad av tjänsten, tillsammans med ditt CV. Sista ansökningsdag är 10 december 2023. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor!

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det gäller våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i nära samarbete mellan våra medarbetare, partners och kunder.

Hos oss är du en betydande medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för oss att forma en bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur som bygger på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och olika bakgrunder gör skillnad.

NCC - ett av Nordens ledande företag.

Varmt välkommen med din ansökan!


Ansök här

Kontaktpersoner: