Sista ansökningsdag: 2023-12-31 - Mora

Operation Manager till NCC Asphalt Mora-Är du vår nye platsansvarige chef?

Ansök här

Är du redo för ett spännande och omväxlande jobb som platsansvarig inom asfaltsbeläggning? Hos oss på NCC Industry har vi en ledig tjänst som Operations Manager, vi uppmuntrar särskilt kvinnliga sökanden som vill ta sig an rollen som Operations Manager och bidra till vår verksamhet.

NCC Industry är en nordisk organisation som är specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt och stenmaterial. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö där samarbete, engagemang och eget driv står i fokus.

Rollen som Operation Manager

Som Operation Manager kommer du att leda och driva vår asfaltsbeläggningsverksamhet. Du kommer att ha daglig kontakt med olika aktörer och vara involverad i projektinhämtning och projektledning. Ditt ansvar omfattar planering, samordning av resurser, tekniskt och ekonomiskt ansvar för produktionens utförande samt arbetsmiljöansvar. Du kommer att arbeta nära våra yrkesmedarbetare och tillsammans driva affären framåt. I din roll samarbetar du även med Area Manager, Operation Specialist och Area Assistant inom ditt arbetsområde.

Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta som platschef/arbetsledare eller motsvarande, och det är meriterande om du har erfarenhet inom beläggningsverksamhet. Som ledare är du trygg och bidrar till medarbetarnas utveckling och lagets framgång. Du är strukturerad och har god logistisk förmåga. Effektivitet är viktigt för dig och du är van vid att hantera flera parallella arbetsuppgifter. Du är en problemlösare och har en stark nyfikenhet för att utvecklas och lära nytt. Utöver produktionen är du skicklig på att skapa kundrelationer, identifiera affärsmöjligheter och förvalta långsiktiga samarbeten.

Vi tror på mångfald och inkludering i vårt team, och vi ser fram emot att välkomna nya kollegor oavsett kön, bakgrund eller identitet.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Mora. Provanställning kommer att tillämpas.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 23-12-31. Registrera din ansökan och CV nedan.

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Area Manager Lars Bond, tfn 070-283 69 55.

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroller på våra slutkandidater.

Varmt välkommen med din ansökan!

 


Ansök här

Kontaktpersoner: