Sista ansökningsdag: 2023-12-09 -

Examensarbete - Hercules Grundläggning

Ansök här

Hercules Grundläggning är ett av Nordens ledande grundläggningsföretag och en del av NCC Infrastructure. Med hjälp av metoder som pålning, stödkonstruktioner och grundförstärkning hjälper vi våra kunder med att lägga grunden till framtidens byggnader och anläggningar. I Sverige omsätter vi 1,1 miljard och är ca 220 anställda.

Examensarbete

Ska du skriva ditt examensarbete inom ramen för din kandidat- eller masterutbildning och har ett eget förslag som du vill genomföra under vårterminen 2024 är du välkommen att göra din intresseanmälan här! Är ni två som ska skriva examensarbetet tillsammans ber vi er båda att skicka in en varsin ansökan. Skriv i er förslagsbeskrivning vem ni planerar att skriva tillsammans med.

Urvalskriterierna kommer grunda sig på CV, personligt brev, betyg på hittills avslutade kurser och ett genomarbetat samt konkret förslag på din frågeställning (ca 0,5 - 1 A4). Glöm därför inte att bifoga dessa dokument i din ansökan.

För att skicka in en intresseanmälan måste du registrera ditt CV via denna annons. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdag är 31 januari 2024.

Välkommen med din ansökan!

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor  


På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder. 

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad. 

NCC - ett av de ledande företagen i Norden. 


Ansök här

Kontaktpersoner:

Tova Zanton
HR-administratör

tova.zanton@hercules.se