Sista ansökningsdag: 2023-12-31 - Alla

Kandidat Traineeprogram 2024 - Industry

Ansök här

Är du nyfiken på byggbranschen och vill ha en individanpassad roll när du ska starta din karriär efter studierna? Nu erbjuder vi dig som har en examen inom bygg- eller anläggning en fantastisk möjlighet att bli Trainee hos oss på Industry. Du blir en del i NCC:s väletablerade Traineeprogram där du utför ditt vardagliga arbete inom affärsområde Industry. Ta chansen att få bästa möjliga starten på din karriär samtidigt som bygger ett starkt nätverk och skaffar vänner för livet!

NCC Industry – är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt och stenmaterial. Här kan du läsa mer om vår verksamhet.

Stenmaterial:

NCCs berggrupp letar efter dig som är redo att ta dig an spännande utmaningar. Vi strävar alltid efter säkra lösningar för bergsprängning och losshållning, och genom att använda digitala mätningar av bergets struktur, avancerade borriggar och GPS-teknik för maskinstyrning kan vi öka precisionen och vara ännu mer effektiva. Men det är alltid vårt samspelta team av erfarna och kompetenta sprängarbasar, borrare och tjänstemän som är avgörande för att vi ska uppnå fantastiska resultat. Gå med i vårt team och ta del av spännande projekt som formar framtidens samhälle på ett hållbart sätt.

Läs mer om berggruppens arbete.

Vi avser att ta emot en trainee i något av följande områden:

  • Stockholm
  • Östergötland
  • Västra Götaland

Asfalt:

Inom NCC Industry asfalt söker vi dig som vill arbeta tillsammans med oss och utveckla vår asfaltsverksamhet. Vi arbetar med att erbjuda kunden hela kedjan inom asfalt och beläggning. Du kommer få möjligheten att rotera på flera positioner där du både får lära dig produktionen, förstå hur vi räknar hem våra kommande projekt och hur vi testar ifall asfalten håller måttet.

Vi avser att ta emot en trainee i något av följande områden:

  • Västra Götaland
  • Jönköping
  • Halland
  • Kalmar
  • Blekinge
  • Skåne 

För att veta mer om vilka utvecklingsmöjligheter som finns inom Industry kan du här läsa om våra platschefers vardag.

NCC Kandidat Traineeprogram (KTP) hos NCC Industry innebär att du får möjlighet att se hela verksamheten och testa på olika roller. Utöver arbetet i produktion får du ta del av utbildningar och gemensamma träffar tillsammans med övriga Traineer. Vid starten upprättar du tillsammans med din chef, en individuell utvecklingsplan för din första tid hos oss. 

Målet med traineetjänsten är att du ska lära känna företaget, våra värderingar och dina Traineekollegor. Vi startar därför upp med en nationell träff i juni. Under året deltar du i nationella träffar och utbildningar inom bland annat ledarskap och ekonomi tillsammans med övriga deltagare i programmet. När Traineeprogrammet avslutas påbörjas ett mentorsprogram som pågår under ett år. Du tilldelas en mentor från NCC och genom månadsvisa möten får du därmed ytterligare möjlighet utvecklas och utveckla tillsammans!

Är du vår nästa Trainee?

Målet med programmet är att ge dig de bästa förutsättningarna för att efter Traineetiden anta rollen som Arbetsledare eller Platschef. Programmet riktar sig till dig som är nyutexaminerad student med inriktning bygg och anläggning (120 eller 180hp) från yrkeshögskola, högskola eller universitet.  Vid programmets start är det viktigt att du har en examen och max ett par års kvalificerad arbetslivserfarenhet efter studierna. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. 

Ansökningsprocessen

Rekryteringsprocessen inom Traineeprogrammet består av flera urvalsmoment. När du skickar in din ansökan svarar du på några urvalsfrågor samt registrerar CV, personligt brev och betyg på hittills avslutade kurser. När du har ansökt och uppfyller rätt kriterier för traineeprogrammet kommer du automatiskt att få information om nästa steg i processen som är arbetspsykologiska tester. Om du går vidare efter första steget följer videofrågor och därefter intervju, referenstagning och bakgrundskontroll.

Sista ansökningsdatum är den 31 december. Observera att vi inte kommer att påbörja urvalsprocessen innan ansökan stänger den 31 december. I februari får du besked om du har gått vidare i processen.

Vid frågor - kontakta oss på student@ncc.se.

Varmt välkommen med din asökan!

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor  


På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder. 

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad. 

NCC - ett av de ledande företagen i Norden. 


Ansök här

Kontaktpersoner:

Dennis Hedebrand


student@ncc.se