Sista ansökningsdag: 2023-12-31 - Kiruna

Operation Specialist- Är du vår nya entreprenadingenjör?

Ansök här

Rollen som Operation Specialist 

Som Operation Specialist kommer du att arbeta operativt med anbudsberäkningar enligt vedertaget arbetssätt och befintliga rutiner, samt delta som specialist i anbudsutvärderingar och pågående projekt. Du kommer också att samordna planering och optimera resurser för att skapa förutsättningar för en maximalt effektiv produktion. Det ingår i rollen att delta vid upprättande av planeringsunderlag, produktionskalkyler, tidplan och ekonomiavstämningar. Arbetet sker i nära samarbete med Area Manager och Operation Managers samt Area Assistant i din Area, men samverkan med andra Operation Specialists inom avdelningen är också en viktig framgångsfaktor för att lyckas.

Vidare ska du kvalitetssäkra kalkyler enligt beslutsordning samt säkerställa korrekt kontraktsrapportering tillsammans med Operation Manager. Likaså ska du säkerställa att planerade säljstrategier följs samt upprätthålla kundkontakter. Du förväntas också vara behjälplig vid budget och prognosarbete.

Din profil

Som person är du strukturerad och analytiskt lagd. Din analytiska förmåga är viktig då du kommer att arbeta operativt med kalkyler. Vi ser att du som söker har ett intresse för ekonomisk styrning och uppföljning samt är van att arbeta med uppsatta tidplaner. Du vågar ställa krav samtidigt som du är stöttande och ödmjuk. Du behöver trivas med en stor kontaktyta och att hantera många saker parallellt, då du kommer vara delaktig i olika projekt/anbud samtidigt.

Det är en självklarhet för dig att kommunicera och leva efter NCC:s strategier och våra värderingar Ärlighet, Tillit och Respekt. Du verkar för en god arbetsmiljö.

Vi ser att du som söker har några års erfarenhet av att arbeta som entreprenadingenjör/anbudsingenjör/platschef eller i motsvarande roll inom bygg- och anläggningsbranschen. Meriterande för tjänsten är tidigare erfarenhet av beläggningsverksamhet. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kommer att tillämpas. Arbetsområdet är Kiruna med omnejd, placeringsort Kiruna eller efter överenskommelse. B-körkort är ett krav.

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Area Manager Andreas Bergdahl tfn 070- 257 91 77.

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande, ansök därför så snart så möjligt, dock senast 2023-12-31.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 


Ansök här

Kontaktpersoner: