Sista ansökningsdag: 2023-10-19 - Göteborg

HR Specialist Rekrytering, vikariat

Ansök här

Jakten på våra Talanger

Att förstå NCC:s verksamhet och att lyssna in vilket behov våra chefer har av ny kompetens är nog den viktigaste uppgiften du har. Som specialist inom TA och rekrytering stöttar du våra chefer och HR Partner på avdelningarna genom att hitta deras nya medarbetare/kollegor. Du är specialisten och bidrar med din expertkunskap inom rekryteringsområdet.

NCC är ett av Sveriges ledande entreprenadföretag som dagligen driver omfattande bygg- och anläggningsprojekt runt om i landet i varierande storlek, från 50 Mkr till flera miljarder.  Projekten ska levereras i tid och med hög kvalitet! Detta kan vi bara göra om vi har rätt kompetens vilket är din uppgift och som du känner är en kittlande utmaning. Vår målsättning är dessutom att alla våra kandidater ska känna sig välkomna i mötet med oss.

Välkommen till vårt team! Vi behöver din kunskap och vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap. Tjänsten är ett vikariat på ca 1 år.

Rollen som HR Specialist Rekrytering

Du driver dina rekryteringsuppdrag från uppstart till tillsättning utifrån vår väl underbyggda rekryteringsprocess. I första hand kommer du att stötta våra chefer ute i byggproduktion vilket kan vara allt ifrån olika chefs- och ledarprofiler till specialister. Du arbetar med allt ifrån att ta fram annonser till att searcha fram kandidater med hjälp av Linkedin eller på andra sätt. Det är bara bristen på fantasin som sätter dina gränser. Varje samtal med en kandidat är en in försäljning av NCC för dagens eller framtida behov. Som en del i ditt arbete genomför du även tester som en urvalsmetod.

Du håller dig uppdaterad på vad som händer i branschen utifrån marknadsposition och trender. Vi har ett pågående arbete med att förbättra oss inom digitalisering vilket bland annat innebär att försöka målgruppsanpassa våra budskap och hitta nya sätt att få kontakt med kandidater.

Vi strävar efter att arbeta i en öppen och lärande kultur där alla delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper. Vi har bland annat återkommande träffar och andra forum där du får möjlighet att utbyta erfarenheter med kollegor.

Kompetensförsörjningsgruppen består idag av åtta personer fördelande inom områdena Rekrytering, Mångfald och Employer Branding. Vi utgår från olika platser i Sverige, där övervägande sitter i Göteborg. Vi har dessutom ett antal externa rekryteringskonsulter som är knutna till oss.

Din Profil som HR Specialist Rekrytering

Du arbetar idag med Talent Acquisition - där search, headhunting och rekrytering är grunden i ditt jobb. Meriterande är om du har en examen från personalvetarprogrammet eller motsvarande samt rekryterat kandidater från bygg- och anläggningsbranschen.

Du är en relationsperson som inger förtroende både i dialogen med en kandidat via telefon och i det fysiska möten med såväl kandidater som chefer. Ett av dina viktigaste verktyg är att våga ställa en fråga och lyssna in vad som sägs men även det som inte sades.

Du är uthållig och är lite av en detektiv i jakten på våra talanger. Din kommunikativa förmåga får du nytta av när du säljer in både NCC och tjänsten till presumtiva kandidater.

Du behärskar båden svenska och engelska i tal och skrift. 

Ytterligare information

Tjänsten är ett vikariat på ca 1 år med start i januari 2024 eller enligt överenskommelse. Du utgår ifrån vårt nybyggda kontor Kineum i Göteborg/Gårda. Körkort är ett krav då våra kontor och projekt finns på olika orter. Denna tjänst bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

NCC erbjuder

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra så därför erbjuder vi dig ett stort utbud av personalförmåner och internutbildningar. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare vilket ger dig en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder även försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt lunchförmån. Ytterligare erbjudanden och rabatter hittar du via vår förmånsportal Benify. Läs mer om NCCs förmåner: https://www.ncc.se/jobba-pa-ncc/det-har-ar-ncc/formaner

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta Susanne Limnell, HR Chef Kompetensförsörjning på telefon 070-505 22 65. Sista ansökningsdagen är den 19 oktober 2023.

Välkommen med din ansökan!

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder. Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad. NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.


Ansök här

Kontaktpersoner:

Monica Klersén
HR Specialist Rekrytering
070-653 90 49