Sista ansökningsdag: 2023-10-06 - Skellefteå

Anbudsingenjör Mark Skellefteå

Ansök här

Vi har ett stort antal spännande projekt framför oss och då vår kollega går vidare till annan tjänst i företaget söker vi nu dig som gillar att bygga och räkna, utveckla och sprida erfarenhet. Vill du bli vår nya anbudsingenjör för markarbeten? 

Rollen som Anbudsingenjör
Anbudsingenjörerna ansvarar för kostnadsberäkning av våra projekt - från förfrågningshandling till färdigt anbud. Som anbudsingenjör har du en viktig roll då du arbetar med att ge våra projekt rätt förutsättningar att leverera hög kvalitet och lönsamhet. Du är involverad från tidigt skede och arbetar tillsammans med bl.a. produktionschef, projektchef, platschef, inköpare och projekteringsledare allt efter projektets storlek och komplexitet. Efter erhållet projekt deltar du i uppstart och uppföljningar i det nya projektet för att få kunskaps- och erfarenhetsbyte. Till ditt stöd har du erfarna kollegor inom avdelningen. 
 
I din roll ingår allt ifrån mängdavtagning och detaljkalkylering till överslagsberäkningar i budgetkalkyler. Beroende på projektens storlek och komplexitet ansvarar du för ett eller fler anbud samtidigt. I din roll kan du även fungera som anbudsledare där du leder anbudsteamet fram till lämnat anbud.

Mer om avdelningen

Avdelning Civil SE North verkar i Västernorrland, Jämtland, Västerbotten och Norrbotten. Arbetet täcker ofta hela kedjan, från design och konstruktion till produktion inom mark- och anläggningsprojekt. Vi är ca 450 medarbetare och är uppdelade i sju produktionsområden och en specialistgrupp till vilken du kommer att tillhöra.

Din Profil 

  • För att kunna vara ett stöd till produktionen har du minst 5 års produktionserfarenhet som t.ex. anbuds- eller entreprenadingenjör alternativt arbetsledare eller platschef
  • Byggteknisk utbildning samt erfarenhet av att arbeta med mark- och anläggningsprojekt 
  • God kännedom av kostnadsnivåer, kalkylering, olika tekniska lösningar samt entreprenadjuridik och förstår effekten av olika metodval
  • Arbetat med olika kalkyl- planerings- och kostnadsstyrningsprogram så som MAP, Power Project, MS Project
  • Självständig i din roll men trivs med att samarbeta med produktionsteamet och dina specialistkollegor samt nätverka med kunder och kollegor
  • Kommunicerar väl både i tal och skrift på svenska och engelska.  

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Skellefteå. Körkort erfordras då det förekommer en del resor. Du rapporterar till vår specialistchef tillika gruppchef för våra anbudsingenjörer. Tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan
Matchar tjänsten din profil så ansök snarast men senast 2023-10-06. Vi tillämpar löpande urval så tillsättning kan ske tidigare. För frågor når du Gunilla Glännå, HR-specialist rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se, 079-0788170 eller rekryterande chef, Sami Leskinen, Specialistchef, sami.leskinen@ncc.se, 070-576 26 79.

Välkommen med din ansökan!
 
Om oss
 

NCC är ett av de ledande byggföretagen i Norden. Som expert på att driva komplexa byggprocesser bidrar NCC till byggande som har en positiv inverkan på kunderna och på samhällets utveckling i stort. Verksamheten omfattar bygg- och infrastrukturprojekt, produktion av asfalt och stenmaterial samt kommersiell fastighetsutveckling. 2022 omsatte NCC ca 54 miljarder SEK och hade 12 500 anställda. NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.


Ansök här

Kontaktpersoner: