Sista ansökningsdag: 2023-06-30 - Österåker

Produktionschef anläggning, projekt ÖVAR

Ansök här

Produktionschef, Projekt ÖVAR 

Bli del av vårt team

NCC har fått förmånen Att bygga ut avloppsreningsverkskapacitet vid den nuvarande lokaliseringen vid Margretelund i Österåker (ÖVAR) och att överföra avloppsvatten från Vaxholms kommun till det gemensamma nya avloppsreningsverket vid Margretelund.
Utbyggnationen av avloppsreningsverket omfattar process-, maskin- och styrsystem med tillhörande montage samt entreprenadarbeten avseende mark, bygg, VVS och el. Utbyggnaden är tekniskt komplicerad eftersom den är direkt kopplad till att uppfylla gällande reningskrav samtidigt som det sker stora belastningsökningar.
Det är ett stort och utmanande projekt som ställer höga krav på vårt genomförande. Välkommen att bli en viktig del i vårt team!

Rollen som Produktionschef

Som Produktionschef för Projekt ÖVAR har du det övergripande ansvaret för att projektet planeras och styrs på ett sådant sätt att ni uppnår uppsatta mål kopplat till tid, kvalitet, ekonomi, miljö, arbetsmiljö och personal.
Detta innebär att du är med i hela produktionsprocessen och ansvarar för att säkerställa att kundens förväntningar uppfylls.     
I stora projekt delas produktionen upp i block och i din roll kommer du att ansvara för 3 blockchefer med tillhörande personal.     
Du leder och driver produktionsprocessen tillsammans underställd personal.
Hos oss väntar ett omväxlande arbete där du som Produktionschef har en aktiv roll under hela produktionstiden.
Din närmsta chef är Projektchefen, tillsammans skapar ni bästa möjliga förutsättningar för en god arbetsmiljö, framdrift och ekonomi i projektet.

Utmärkande för NCC:s byggarbetsplatser är struktur, ordning och reda samt en god arbetsmiljö, så för att trivas hos oss så ser vi att detta är naturliga ledord även för dig.
Vi strävar efter att arbeta i en öppen och lärande kultur där alla delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper.


Din profil

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning på högskolenivå alternativt flerårig branscherfarenhet från större/komplexa anläggningsprojekt antingen som Platschef eller Blockchef.
Du har flera års erfarenhet av att agera i rollen som ledare och har erfarenhet av produktionsnära roller inom byggsektorn med inriktning mark-, väg- och anläggning.
Du deltar aktivt och stöttar blockchefer i pågående projekt, vilket fordrar att du har kunskap om hela byggprocessen och att du värderar kvalitet-, miljö- och arbetsmiljöarbetet som viktigt.
Du ska ha vana av att arbeta i stora projekt med många medarbetare och underentreprenörer. Du har bred kompetens inom området med nära kundkontakt och du trivs där händer mycket.
Du har god planeringsförmåga, sinne för ekonomi och är väl insatt i frågor rörande arbetsmiljö, säkerhet, produktionstekniska lösningar. Det är meriterande om du har god kompetens inom entreprenadjuridiska frågor från större projekt. 
Rollen ställer höga krav på din förmåga att leda och inspirera ditt team. Du behöver av den anledningen vara trygg i ledarrollen, vara tydlig kring förväntningar, kunna delegera effektivt samtidigt som du har förmågan att fatta beslut i pressade situationer.
Vi ställer höga krav på affärsmässighet, engagemang och samarbetsförmåga, vilket betyder att du stimuleras av att skapa inspirerande och viktiga relationer, både internt och externt. Du har lätt att se möjligheter i de situationer som uppstår och ditt driv och din nyfikenhet hjälper vår organisation framåt. Som ledare är det viktigt att du kan leva upp till våra grundläggande värderingar – Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.
Din roll är att vara en förebild gällande efterlevnaden av dessa!


Som person är du lyhörd och uppmärksammar andras förmågor, detta för att även kunna delegera effektivt. Du trivs i rollen som ledare och inser hur viktigt det är att sätta upp tydliga mål för ditt projekt och förmedla detta till dina medarbetare.
Utöver detta så ser vi att du delar vår uppfattning att en bra och säker arbetsmiljö gör skillnad.
Tjänsten kräver god svenska i tal och skrift. Körkort B är ett krav.

Vad vi erbjuder dig

  • Personlig utveckling och karriärmöjligheter
  • Meningsfullt arbete, projekt som bidrar till samhällsnyttan
  • Ett företag som ligger i framkant då det kommer till att driva utvecklingen inom hållbarhets- och digitaliseringsområdet
  • En kultur där vi värnar om balans mellan arbete och privatliv
  • Bra försäkringar, friskvårdsbidrag och i övrigt fina förmåner

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse. 
Tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur och kundens krav.

Kontakt och ansökan

Tycker du att tjänsten låter intressant så ansök senast 2023-06-30
För frågor kontakta Cornelia Fägerlind, HR-Generalistcornelia.fagerlind@ncc.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 


Ansök här

Kontaktpersoner: