Sista ansökningsdag: 2023-06-06 - Solna

Ledande Specialist Projekteringsstyrning

Ansök här

 

Är du på jakt efter nya utmaningar och brinner för utveckling av byggbranschen?

Projektering är ditt specialistområde och det är där du vill påverka och göra skillnad. Då kan det vara dig vi letar efter till rollen som Ledande Specialist Projekteringsstyrning på NCC Building Sverige.

Vill du vara del i ett team där du arbetar självständigt?  Verksamhetsutveckling är en stabsfunktion i Building Sverige och du kommer ingå i en grupp som ansvarar för Projekteringsstyrning.  Hos oss får du möjlighet att vara med och påverka, utveckla och driva förändring, då vi vill agera förebild inom branschen. Som Ledande Specialist Projekteringsstyrning på Building Sverige är du med och driver utveckling, implementering och förvaltning av våra arbetssätt.

Rollen som Ledande Specialist Projekteringsstyrning

Rollen som Ledande Specialist Projekteringsstyrning innebär att utveckla, implementera och förvalta metoder, arbetssätt och verktyg inom projektering. En viktig del är att vara med driva NCC:s strategi för projektering och att kunna kommunicera, kompetensutveckla, supportera och skapa förståelse för varför och vad som är viktigt till alla övriga roller i organisationen. Du kommer även vara ett stöd till övriga funktioner inom både Projekteringsstyrning och övriga delar inom verksamhetsutveckling.

Gruppen du kommer att ingå i arbetar med många olika frågor där du kommer få huvudansvar för att driva genomförande av strategin kring projektering inom NCC, implementera och följa upp våra arbetssätt och vara med och hjälpa till även i andra frågor. Som Ledande Specialist Projekteringsstyrning jobbar du därför med flera parallella uppgifter samtidigt, där en del uppgifter ska drivas självständigt mot specifika mål och deadlines. Det är viktigt att kunna kommunicera framfarten i sina uppgifter till chef samt övriga i gruppen för att kunna hitta effektivitet i leveranser och vara med och sätta deadlines som gynnar hela gruppens arbete.

För dig som Ledande Specialist Projekteringsstyrning ingår att samarbeta med avdelningarnas projekteringsledare. I det ingår att hålla utbildningar, svara på direkta frågor gällande arbetssätt och verktyg samt fånga upp deras erfarenheter så att arbetssätt och verktyg kan förbättras.

Din profil

För att lyckas väl i rollen har du en gedigen erfarenhet av byggbranschen varav du arbetat minst 5 år som projekteringsledare. Du har drivit samlokaliserad projektering, har god insyn i övriga kärnområden inom byggbranschen så som kalkyl, inköp och planering samt har kunskap kring digitaliserade arbetssätt.

Vidare är du affärsmässig, professionell och har förmåga att arbeta strukturerat och självständigt, samtidigt som du har god samarbetsförmåga.

Du trivs med att vara en del i ett team och deltar aktivt med att driva teamets gemensamma uppgift framåt. Du har även en god förmåga att arbeta självständigt mot givna deadlines i dialog med din närmsta chef. Som person har du lätt för att ta till dig information och omsätta i uppgifter som behöver utföras. Du är lyhörd, har lätt för att förmedla budskap och trivs med att ha olika uppgifter på gång samtidigt.

I rollen som Ledande Specialist Projekteringsstyrning ingår att arbeta med utveckling, därför är du nyfiken på att ta dig an nya utmaningar, även om de inte alltid är så väl definierade. Vi tror att du har en god kommunikativ förmåga och har lätt för att bygga och bibehålla goda relationer och samarbeten. Du kan prata inför många människor och har lätt för att uttrycka dig i svenska och engelska i både tal och skrift. Du identifierar dig med våra värderingar som är en naturlig del av vår företagskultur: ärlighet, tillit och respekt.

Tjänsten innebär en del resande inom Sverige.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort enligt överenskommelse. Resor i tjänsten kan förekomma.  I enlighet med NCC:s säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater.  

Kontakt och ansökan

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Wikström, Chef Projekteringsstyrning Building Sverige, på 079 -078 87 96 eller Karin Österman de Wall, HR Rekryteringsspecialist, på 079-078 72 10.

Låter detta som ett intressant nästa steg för dig är du välkommen med din ansökan, genom att registrera ditt CV och personliga brev. Sista ansökningsdag är 2023-06-06, men registrera gärna din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder. Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. 


Ansök här

Kontaktpersoner: