Sista ansökningsdag: 2023-06-30 - Skövde

Projektinköpare Civil South East

Ansök här

Vill du ha en betydande roll både ekonomiskt och juridiskt, där du får möjlighet att göra skillnad och skapa mervärde? Som Projektinköpare på NCC blir du en nyckelspelare i våra anbud och projekt och tillsammans med andra drivna och kunniga medarbetare fortsätter vi bygga infrastruktur för framtiden!

Rollen som Projektinköpare

Som Projektinköpare kommer du arbeta med allt relaterat till inköp i våra projekt och i din vardag arbetar du nära våra olika byggprojekt. Du driver projektets inköpsfrågor genom anbudsprocessen, projekterings- och produktionsfasen. Du kommer att ingå ett projektteam där du leder samt ansvarar för inköpsplanering, förfrågningar, upphandlingar, förhandlingar samt tecknande av avtal för de projekt du arbetar i. Du kommer att ingå i avdelningens inköpsorganisation där vi gemensamt driver inköpsarbetet utifrån koncernens riktlinjer.

Som Projektinköpare hos oss interagerar du med olika funktioner och grupperingar inom avdelningen och du kommer bland annat ha ett nära samarbete med Projektchef, Platschef, Arbetsledare, Projekteringsledare och Anbudsingenjörer.

Din profil

Du har med fördel tidigare erfarenhet av inköpsarbete och har i och med detta också vana av att förhandla och upprätthålla långsiktiga och goda affärsrelationer. Du har förmågan att se och förstå hela värdekedjan från anbudsskede till produktion och slutligen överlämnande till kund.

Alternativt har du verkat inom byggbranschen, antingen i rollen som inköpare alternativt som exempelvis platschef eller entreprenadingenjör under flera år och vill utvecklas vidare inom inköp. Vi ser helst att du har en byggteknisk utbildning samt god förståelse för entreprenadjuridiken.

Att samverka i projekten är en nyckelfråga för vår framgångsrika verksamhet, vilket ställer krav på god kommunikationsförmåga och samarbetsvilja. Som person är du är nyfiken och strukturerad och att skapa resultat är en av dina framträdande drivkrafter. Våra värderingar Ärlighet, Tillit och Respekt genomsyrar vårt arbete och organisation och för att vara en del av oss står du bakom dessa.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Skövde. B-körkort är ett krav för tjänsten då det förekommer resor och projekten kan finnas inom hela avdelningen även om majoriteten av dem kommer vara i Skövde/Skaraborg. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Avdelning Civil South East omfattar Östergötland, Jönköping/Skaraborg, Kronoberg/Blekinge, Kalmar och Gotland där vi har dotterbolaget Nybergs Entreprenad.

Vi erbjuder

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Kontakt och ansökan

För frågor om tjänsten, kontakta Inköpschef Sofie Wasslavik på 076-521 58 24 alt. Sofie.wasslavik@ncc.se eller HR Specialist Fanny Reinhardt Kånge 0762-82 71 48 alt. Fanny.reinhardt.kange@ncc.se

Urval och tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan, dock senast den 30/6 2023.

 Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur, grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

Varmt välkommen med din ansökan!


Ansök här

Kontaktpersoner: