Sista ansökningsdag: 2023-05-31 - Piteå

Arbetsledare Mark Civil North

Ansök här

Nu behöver vi förstärka vårt team med arbetsledare till våra befintliga och kommande markprojekt. Gillar du att arbeta ute i produktion och vara med och påverka projektets framdrift så kan detta vara tjänsten för dig.  

Rollen som Arbetsledare

Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande arbete med stort eget ansvar. Vi arbetar i team där din roll i laget är att engagera och motivera genom delaktighet. 

I samarbete med platschef planerar och leder du projekten framåt, följer upp tidplaner, dokumenterar det dagliga arbetet samt fördelar resurser och ser till att vi håller vad vi lovar. Du medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande samt leder och fördelar det löpande arbetet. Du deltar vid framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet. 

Om att jobba som Arbetsledare på NCC

Om Civil North 

Avdelning Civil North består av cirka 450 medarbetare som verkar i Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland där vi utför infrastruktur-, mark- och anläggningsprojekt. Våra uppdrag täcker hela kedjan, från design och konstruktion till produktion. Vi är uppdelade i sex olika produktionsgrupper där du kommer att ingå i Mark Kusten Norrbotten.

Din profil som Arbetsledare

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning från en universitets-, högskole- eller YH utbildning alternativt flerårig arbetslivserfarenhet från mark, väg- och anläggning. Vi välkomnar både dig som har längre erfarenhet från branschen eller dig som är mindre erfaren men med relevant utbildning och en vilja att utvecklas.

För att vara framgångsrik i rollen som arbetsledare hos oss på NCC ser vi att du är en affärsmässig lagspelare som drivs av att skapa goda relationer såväl som goda resultat. Som person är du positiv, ansvarsfull och gillar problemlösning. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och några av de viktigaste egenskaperna är samarbetsförmåga, engagemang och drivkraft.

Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit och Respekt.

Ytterligare information 

  • Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Heltid. Dagtid.
  • Placeringen är främst i Piteå men projekt i Luleå och Boden med omnejd kan förekomma
  • Du behärskar svenska i tal och skrift
  • B-körkort är ett krav för tjänsten

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater

NCC erbjuder 

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Kontakt och ansökan 

Vill du veta mer om tjänsten får du gärna kontakta projektchef Erik Sandström på telefonnummer 070-510 60 91.

Urval och tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan, dock senast den 31 maj 2023.

Varmt välkommen med din ansökan!

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor (H4) 

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.


Ansök här

Kontaktpersoner: