Sista ansökningsdag: 2023-06-14 - Göteborg

Arbetsledare Tunnel E05 Korsvägen

Ansök här

Erfarenhet av tunneldrivning och sprängledarutbildning? 

Är du en trygg arbetsledare med erfarenhet av tunneldrivning? För ett av våra Stockholmsskift (ons-ons) söker vi dig som vill ingå i ett erfaret arbetslag och jobba i ett av Sveriges största och mest betydelsefulla infrastrukturprojekt.

Om projektet

Deletapp Korsvägen är en cirka 3,2 kilometer lång tågtunnel där merparten av tunneldelarna går i berg och består av en spårtunnel och en parallell service- och räddningstunnel. Tre avsnitt utförs med betongkonstruktioner i lera och jord. Vid Korsvägen kommer den nya underjordiska station Korsvägen byggas med tre uppgångar. Stationen byggs med en plattform och två spår, med förberedelser för ytterligare två framtida spår och en plattform.

Rollen som arbetsledare

Som arbetsledare har du en omväxlande roll där du är närvarande i produktion med att koordinera och styra dagliga aktiviteter och följer upp mot tidplan. I nära samarbete med platschefen planerar och leder du din del av projektet framåt med ansvar för att fördela resurser och planera för arbetet för ditt skiftlag. I din roll arbetar du även aktivt för att främja säkerhetsarbetet.

Din profil

Vi söker dig som har arbetat några år som arbetsledare med specifik kompetens inom berg- och tunnelarbeten. Har du dessutom utbildning från yrkes- eller högskola är det meriterande. Som person har du förmåga att planera och leda det dagliga arbetet och skapa en delaktighet i ditt team. Du är trygg och självständig i din roll och skapar ett bra arbetsklimat med högt fokus på säkerhet och framdrift.

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare med placering på projektet i centrala Göteborg och du rapporterar till Platschef. Tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan

Tycker du att tjänsten låter intressant så ansök idag då urval sker löpande fram till 2023-06-14. För frågor når du Gunilla Glännå, HR-specialist rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se, 079-0788170 eller rekryterande chef Oscar Möller, Platschef Bergtunnel, 0790-727427, oscar.moller@ncc.se.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder. Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad. NCC - ett av de ledande företagen i Norden.


Ansök här

Kontaktpersoner:

Gunilla Glännå
HR Rekrytering

gunilla.glanna@ncc.se