Sista ansökningsdag: 2023-05-31 - Stockholm

Area Assistant - Stockholm North

Ansök här

Area Assistant - Affärsnära stöd till Asphalt Middle

Till vårt team behöver vi nu hitta en till stjärna inom administration och chefsstöd! Är du en lösningsorienterad person som trivs med att arbeta i en miljö som präglas av tight samarbete och ett stort driv? Fortsätt läsa för då kan du vara den vi söker!

Rollen som Area Assistant

Trivs du i rollen som spindeln i nätet, gillar du att ha varierande arbetsuppgifter och leverera en god service? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall är rollen som Area Assistent hos oss något för dig.

Arbetsuppgifterna som Area Assistant kan variera beroende på din profil, men nedan är exempel på arbetsuppgifter:

  • Förfrågningsarbete (anbudsprocessen, dokumentation, kreditkontroll)

  • Utförande (ordermottagning, arbetsordrar, resursplanering, dokumentation, kundregister, kvalitetsrapportering)

  • Efterarbete (fakturering, leverantörsfakturor, kostnadsfördelning, kundfordringar, kreditkontroll, uppföljning)

  • Delta i verksamhetens planeringsmöten

  • Stötta verksamheten & arbetsledningen i system och processer

  • Kundkontakter

  • Löneadministration

  • Stötta verksamheten inom produktionsrelaterade områden

  • Driva och utveckla våra rutiner och stötta verksamheten att jobba enligt våra fastställda rutiner

  • Support av verksamhetens månatliga rapportering

Din profil som Area Assistant

Som person är du driven och duktig på att samarbeta tillsammans med såväl kollegor som kunder. Du trivs med att ha varierande arbetsuppgifter samt förstår att dessa kan variera från tid till tid och att vissa dagar inte blev som du planerade. Du stimuleras även av att ha många kontaktytor. Arbetet kräver noggrannhet, struktur men samtidigt flexibilitet. Du får ett stort ansvar och har en mycket viktig uppgift att fylla för att vår produktion ska fungera fullt ut.

Du har som lägst en gymnasieutbildning med inriktning på ekonomi alternativt administration samt erfarenhet från administrativt arbete vilket inkluderar ekonomistyrning, bokföring, kontering samt lön- och avtalsfrågor. För att klara arbetsuppgifterna krävs även god datorvana och kunskaper i MS Office. Erfarenhet av liknande roll är meriterande, alternativt att du har en högskoleingenjörsutbildning mot Bygg eller liknande och vill utvecklas vidare i karriären.

Ytterligare information

I rollen som Area Assistant utgår du från vårt kontor i Veddesta. Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. B-körkort är ett krav.

NCC erbjuder

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Läs mer om NCCs förmåner: Förmåner | NCC Alt: Karriär och utveckling | NCC

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta Area Manager, Michael Gustafsson, på michael.gustafsson@ncc.se eller 079 078 70 64. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta HR Business Partner, Linnea Lennolf, på linnea.lennolf@ncc.se. Urval och tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan, dock senast den 31 maj 2023.

Varmt välkommen med din ansökan!

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder. Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad. NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 


Ansök här

Kontaktpersoner: