Sista ansökningsdag: 2023-05-31 -

Maskinförare Hercules Region Nord

Ansök här

Är du intresserad av maskinkörning och är nyfiken på hur det är att jobba i grundläggningsbranschen? Vi söker vi dig som vill arbeta omväxlande i både stora och små projekt i en geografi från Mellansverige och norrut. Vi söker både dig som har erfarenhet inom grundläggningsbraschen och dig som vill ta klivet in för att utvecklas hos oss. Hercules är en del av NCC Infrastructure och är ett av Nordens ledande grundläggningsföretag där vi hjälper våra kunder att lägga grunden till framtidens byggnader och anläggningar.

Rollen som Maskinförare Hercules

Som maskinförare arbetar du med maskinmärket Liebherr och många gånger med tekniskt komplicerade arbetsuppgifter. Det innebär allt från att hantera en stor tung maskin i komplexa geotekniska förhållanden som kräver stor noggrannhet och lugn. Du arbetar alltid i team med en kollega och beroende på din bakgrund kan du komma att arbeta både i och utanför maskinen.

I region Nord har vi kundprojekt över en geografi som sträcker sig ifrån Mellansverige till nordligaste delen av Sverige vilket gör att ditt arbete kommer innebära veckovisa resor med övernattning. Vi har också projekt i andra delar av landet, vilket innebär att resor utanför geografin kan förekomma. Arbete är fritt och du arbetar alltid i team om två. Vi arbetar aktivt med att upprätta en säker arbetsmiljö och vi arbetar med nollvision vad gäller olyckor och arbetsrelaterad ohälsa.

Arbetsuppgifter kan vara:

  • Pålning av tunga element som betong, trä och stål
  • Beställning av pålar med hänsyn till geotekniska förhållanden
  • Lossning, lastning, logistik

Om Hercules

Vi söker maskinister till Hercules, som består av region nord, region syd och region stockholm. Vi är ca 220 medarbetare och är uppdelade i tre produktionsområden, tillverkning och en teknikgrupp.

Din profil

Vi tror att du är ansvarsfull och har någon form av erfarenhet eller intresse av maskiner. Du behöver tycka om att dina arbetsuppgifter varierar mellan olika projekt och orter. Du behöver trivas med fysiskt krävande arbete och om du arbetat inom industrin eller bygg- och anläggningsbranschen är det en fördel. Vi tror på rätt person på rätt plats och lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt mindset. Du har gymnasieutbildning inom exempelvis fordon eller bygg. B-körkort är krav och egen bil. Har du erfarenhet som exempelvis kranförare är det meriterande. Du uttrycker dig väl i svenska och har datorvana.

Ytterligare information

Du rapporterar närmast till Projektchef.

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten så är du välkommen att kontakta Johan Eirefors, Produktionschef Region Nord tfn 0705122002. Registrera din ansökan med personligt brev och CV nedan senast 2023-05-31. Urval och intervjuer sker löpande.

Bygg med oss och få branschens bästa kolleger

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en
företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.


Ansök här

Kontaktpersoner: