Sista ansökningsdag: 2023-04-16 - Göteborg

Projektingenjör E05 Korsvägen

Ansök här

Vill du jobba internationellt men trivs bättre på hemmaplan? Nu finns en möjlighet som projektingenjör till vårt projekt E05 Korsvägen som är en deletapp av västlänken i centrala Göteborg. Vi går in i nya spännande faser på våra fyra produktionssiter i projekt E05 Korsvägen. Vi har flera placeringar inom projektet som arbetar inom tunnel, anläggning eller betong. Har du tidigare arbetat inom ett eller flera av dessa områden och gärna med stora och komplexa arbeten? Om du dessutom vill vara med i ett av Sveriges största och mest betydelsefulla infrastrukturprojekt ska du läsa vidare.

Rollen som projektingenjör   

Som projektingenjör har du ett självständigt och omväxlande arbete med stort eget ansvar. Beroende på din erfarenhet och bakgrund kan dina arbetsuppgifter hos oss variera. Är du intresserad utav ekonomiuppföljning och kostnadsstyrning och vill lära dig mer om detta? Eller varför inte dyka in i kontraktsfrågor och bli en fena på entreprenadjuridik?

Som Projektingenjör i detta projekt stöttar du främst plats- och projektchefer men även övriga i projektorganisationen. Du deltar vid framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och är behjälplig vid produktionsförberedelse såsom att upprätta planeringsunderlag, arbetsberedningar samt metodbeskrivningar tillsammans med andra medarbetare i teamet. Du ska vara väl insatt i kontraktshandlingar för projekten och stödja platschefen i uppföljningar.

I rollen är du behjälplig i arbetsmiljöarbetet genom att delta i till exempel skyddsronder eller samordningsmöten och se till att delprojektet utförs på ett arbetsmiljöriktigt sätt.

Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas. Vill du jobba i ett internationellt projekt, lokalt? Då är detta rollen för dig!

Din profil

För att vara framgångsrik i denna roll har du en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande minst 5 års arbetslivserfarenhet inom bygg- och anläggningsbranschen förslagsvis som Projektingenjör eller Entreprenadingenjör. Meriterande om du har arbetat med stora projekt tidigare. Har du erfarenhet av tidsplanering, produktionskalkyler, kostnadsuppföljning och/eller entreprenadjuridik ses detta som meriterande. Ett krav är att du kan kommunicera på såväl svenska som engelska.

Du trivs i en omväxlande och bred roll där du får ta ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är bra på att planera och strukturera ditt arbete, är noggrann, har god problemlösningsförmåga och ett sinne för affärer. Du gillar att arbeta både självständigt och i team. För att lyckas är det viktigt att du är serviceinriktad och har förmåga att skapa och etablera goda relationer samt en god förmåga att göra affärer på affärsmässiga och etiska grunder. Övriga personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är engagerad och trivs med ett resultatorienterat arbete. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang samt drivkraft. Det är meriterande om du arbetat i AutoCad 2D & 3D, Office-paketet, Bluebeam samt Navisworks. 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på projektet Korsvägen i centrala Göteborg med start enligt överenskommelse. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur. Vill du läsa mer om projektet kan du göra det här.

Kontakt och ansökan

Registrera din ansökan och ditt CV nedan, dock ej senare än 2023-04-16. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

 Har du frågor om tjänsten kontakta HR-specialist Fanny Reinhardt Kånge, 0762-827148

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

 Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: