Sista ansökningsdag: 2023-04-09 - Umeå

Junior Engineer NCC Industry

Ansök här

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på lösningar inom stenmaterial, asfalttillverkning och beläggning. Inom Division Stenmaterial söker vi dig som vill hjälpa oss utveckla våra processer för framtidens hållbara samhälle. I våra nordiska länder använder varje medborgare i genomsnitt ca 1 kg stenmaterial per timme, året om! Stenmaterial behövs för byggnation av vägar, järnvägar och för tillverkning av asfalt och betong. Vi vill producera denna viktiga råvara på ett hållbart sätt. Det innebär att vi eftersträvar resurs- och energieffektiv tillverkning, god arbetsmiljö och genomtänkt logistik samt stor hänsyn till miljö och samhälle.

Här är dina nya utmaningar

Som Junior Engineer kommer du att få en bred insyn i vår verksamhet som inkluderar en del grundläggande utbildningar och intressanta studiebesök i Norden. Samtidigt ska du specialisera dig på platsspecifika studier med syfte att effektivisera vår produktion och minska vår energiförbrukning. Uppgifter du samlar in kommer att användas i livscykelanalyser och strategiskt viktiga projekt.

De här kunskaperna och kompetenserna önskar vi att du har

Du värdesätter hållbarhetsfrågorna och vill arbeta inom detta intressanta område på ett konkret sätt.

Vi tror att du har en ingenjörsutbildning/naturvetenskaplig utbildning från högskola/universitet alternativt en ekonomisk utbildning med inriktning mot produktion eller logistik. Vi förväntar oss inte någon längre arbetslivserfarenhet.

Oavsett utbildning bör du vara systematisk och logisk och gilla att tänka steg för steg för att kunna sätta samman helheter.

För att genomföra ditt detektivarbete måste du ha lätt för att skapa kontakter och du är en person som ”vågar fråga”. Du kan också arbeta självständigt med stöd av din handledare.

Du kan prata och skriva svenska och engelska.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas. Önskvärd placering är Umeå, Linköping, Stockholm eller Göteborg. Någon av NCCs övriga placeringsorter kan diskuteras. Då tjänsten kräver resor är B-körkort ett krav. Resor med övernattning kan förekomma.

Registrera din ansökan och CV nedan senast 2023-04-09.

Vi erbjuder

NCC erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög medvetenhet om hållbarhet och en stark vilja att utvecklas.

Som Junior Engineer kommer du att beredas goda möjligheter till en intressant karriär hos oss.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer?

Gällande tjänsten: Kontakta gärna Verksamhetsutvecklingschef Annika Johansson på telefon 070-6581528 eller mail annika.x.johansson@ncc.se

Gällande rekryteringsprocessen: Kontakta gärna HR Business Partner Karin Strandh på telefon 079-0728379 eller mail karin.strandh@ncc.se

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: