Sista ansökningsdag: 2023-04-09 - Norrköping

Operation Manager NCC Asfalt tillverkning Örebro/Östergötland

Ansök här

Är du vår vår nya platchef för Skärlunda och Dylta asfaltverk? 

Rollen som Operation Manager

Som Operation Manager är du ansvarig och delaktig i hela processen från produktionsplanering till leverans och uppföljning. Du ansvarar för att planera, följa upp och leda vår asfaltsproduktion, vilket bland annat innebär kundkontakt både externt och internt, kvalitetssäkring och delaktighet i ekonomiarbete samt planering av personal och maskiner. Du arbetar nära yrkesmedarbetare där ni driver affären framåt och tillsammans i gruppen arbetar mot gemensamma mål. Arbetet sker även i nära samarbete med Area Manager, Operation Specialist och Area Assistant i ditt arbetsområde.

Din profil 

Som person är du driven och har förmåga att se affärsmöjligheter och lönsamhet i den verksamhet vi bedriver. Det är av stor vikt att du har förmågan att överblicka helheten, är duktig på att planera, organisera och prioritera. Vi ser att du som söker är problemlösare och nyfiken på att utvecklas och lära nytt. Du är duktig på att skapa kundrelationer och förvalta långsiktiga samarbeten.

Det är en självklarhet för dig att kommunicera och leva efter NCC:s strategier och våra värderingar Ärlighet, Respekt och Tillit samt våra Star behaviors som är ett komplement till våra värderingar.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta som arbetsledare eller platschef i en liknande roll. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av tillverkning av asfalt eller arbete inom industriell verksamhet. Meriterande för tjänsten är kunskap inom asfalt, arbete i tillverkningsindustri och laboratoriekunskap. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.


Ytterligare information 

Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Placeringsort är på vårt asfaltverk i Skärlunda (Norrköping) eller Dylta (Örebro) och du förväntas dela din tid mellan båda verken. B-körkort är ett krav.

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater.

Ansökan 

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Area Manager Mats Johansson, tfn. 070-1891174.
Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2023-04-09.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor 

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

 

 


Ansök här

Kontaktpersoner: