Sista ansökningsdag: 2023-03-31 - Norrköping

Operation Manager NCC Asfalt Östergötland

Ansök här

Operation Manager - Är du vår nya platsansvariga chef? 

Vi söker nu dig som har några års erfarenhet av att arbeta som platschef, som vill hitta nya utmaningar och vill vidare i karriären. Vi ser att du motiveras av att utvecklas tillsammans med andra och att gemensamt med dina kollegor arbeta mot uppsatta mål. Vill du komma till en arbetsplats där du får arbeta tillsammans med drivna och duktiga kollegor - då kan detta vara jobbet för dig!

Rollen som Operation Manager

Som Operation Manager hos oss på NCC har du en central roll i verksamheten. I rollen leder och utvecklar du vår verksamhet inom asfaltsbeläggning och har daglig kontakt med kommuner och privata aktörer. Du tar in affären och ser till att verksamheten har rätt förutsättningar, rätt information för att kunna leverera kundnöjdhet. Du kommer att leda och fördela arbetet för din underställda personal samt planera och samordna resurser - både interna och externa. Du är den som skapar ett bra arbetsklimat för de som ingår i ditt team och ser till att effektivitet, lönsamhet samt kvalitet uppnås i alla led.

Du driver också våra försäljningsaktiviteter på asfaltsmarknaden i ditt område, du analyserar och bearbetar marknaden aktivt samt ansvarar för att driva säljprojekt från anbud till affär. Arbetet sker i nära samarbete med kollegor som områdeschef, andra verksamhetsansvariga och specialister i ditt område. I rollen ingår det att du har personalansvar och arbetsmiljöansvar.


Din profil som Operation Manager

För att trivas i rollen behöver du vara trygg i rollen som ledare. Du har ett tydligt och kommunikativt ledarskap med en stark vilja av att få laget att lyckas tillsammans. Vi ser att du som söker är strukturerad och har en god förmåga att självständigt hantera flera parallella arbetsuppgifter samtidigt. Du trivs med att inte alltid veta vad dagen har att erbjuda. För att lyckas med detta behöver du vara en problemlösare och nyfiken på att utvecklas och lära nytt.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med projektstyrning. Vidare är du duktig på att skapa kundrelationer, driva affärsmöjligheter och förvalta långsiktiga samarbeten. Det är en självklarhet för dig att kommunicera och leva efter NCC:s strategier och våra värderingar Ärlighet, Tillit och Respekt.

Vi ser att du som söker har några års erfarenhet av att arbeta som platschef eller motsvarande roll inom mark och anläggning. Meriterande för tjänsten är tidigare erfarenhet av beläggningsverksamhet. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kommer att tillämpas. Arbetsområdet är Östergötland med fokus på Norrköping och Linköping med omnejd, placeringsort sker efter överenskommelse. B-körkort är ett krav.

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater

NCC erbjuder 

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra
grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Läs mer om
NCCs förmåner: https://www.ncc.se/jobba-pa-ncc/det-har-ar-ncc/formaner/ Alt: https://www.ncc.se/jobba-pa-ncc/det-har-ar-ncc/

Ansökan 

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Area Manager Mats Johansson, tfn. 070-1891174 eller Operation Manager Danho Chabe, tfn. 076-5215250. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2023-03-31.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor 

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

 

 


Ansök här

Kontaktpersoner: