Sista ansökningsdag: 2023-04-10 - Sundsvall

Site Manager/Platschef Berggruppen Västernorrland/Jämtland

Ansök här

Site Manager/Platschef sökes till Västernorrland/Jämtland

NCC Industri Berggruppen är ett av Sveriges största sprängteam ovan jord. Verksamheten bedrivs i hela landet. Vi är ett team på 75 medarbetare som arbetar mot gemensamma mål och optimalt nyttjande av kompetenser och resurser. Verksamheten är i ett spännande skede och utifrån våra kärnvärden så söker vi nu en säljande Site Manager/platschef med ansvar för Västernorrland/Jämtland.

Rollen som Site Manager/Platschef i Västernorrland/Jämtland 

Som Site Manager får du ett självständigt, ansvarsfullt och omväxlande jobb med stor möjlighet att påverka och utveckla affärerna. Du ansvarar för verksamhetens planering, genomförande och uppföljning. I rollen ingår både personal- och ekonomiskt ansvar. Till dina arbetsuppgifter hör att aktivt arbeta för att få hem affärer och säkerhetsställa en god orderingång. En viktig del blir därför att utveckla kundrelationer, både nya och gamla. Vidare säkerställer och samordnar du områdets egna resurser och underentreprenörer för att leda produktionen mot fastställda mål vilket även innebär ansvar för kvalitet, miljö och arbetsmiljö. I ditt team har du många kvalificerade och erfarna medarbetare. I denna roll rapporterar du till Area Manager för Blasting North. 

Din profil som Site Manager/Platschef 

För att lyckas i rollen har du ett starkt affärsintresse och entreprenörsdriv med stark förmåga att skapa och utveckla goda kundrelationer och lönsamma affärer. Din erfarenhet har du med fördel från mark-, anläggning, bygg-, industri alternativt närliggande branscher. Vi ser gärna att du har en ingenjörsutbildning och att du har god kvalitet på skriftlig och muntlig kommunikation.

Du trivs med att leda, entusiasmera och skapa resultat tillsammans med dina medarbetare. Att verka för en god arbetsmiljö är en självklarhet för dig. Som person är du engagerad och ansvarsfull, och du har ett sinne för ekonomi. Vidare planerar och arbetar du mot satta mål och kan leda projekt i mål. Utmaningar ser du som ett naturligt inslag i vardagen, och du har förmågan att förstå och lösa dessa inom utsatt tid

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas. Placeringsort i arbetsområdet Västernorrland/Jämtland. Resor med övernattning kan förekomma. 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

Ansökan 

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Area Manager Torgny From på telefon 076-101 29 70. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2023-04-10.

 Varmt välkommen med din ansökan!

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

 

 


Ansök här

Kontaktpersoner: