Sista ansökningsdag: 2023-04-15 - Örnsköldsvik

Platschef till Bergnäset Ställningsmontage, Örnsköldsvik

Ansök här

Platschef till Bergnäset Ställningsmontage, Örnsköldsvik

Vill du vara med och utveckla ställningsbranschen genom att tillsammans med våra kunder skapa en säker arbetsplats för oss som arbetar inom industrin och byggbranschen?

Vi på Bergnäset är viktiga! Till och med en förutsättning för att man ska kunna bygga eller renovera! Vi finns med oavsett om det är ett litet hus eller en stor byggnad, en mindre industrirenovering eller en stor om- eller nybyggnad av en industri. Hos oss får du arbeta med allt ifrån stora till små projekt.

Vi söker nu en platschef till vår verksamhet i Ångermanland med placering i Örnsköldsvik.

Rollen som platschef

I rollen som platschef är du en del i den expansiva industriframväxten på Norrlandskusten. Du kommer att arbeta med flera olika typer av kunder – såväl inom industrin som i byggprojekt. I ditt arbete kommer du att ha nära och kontinuerliga dialoger med kunderna för att leverera de bästa lösningarna. Ett väl utfört arbete ger oss nya uppdrag och nya kunder!

Du ansvarar för genomförande av enhetens jobb – såväl större projekt som mindre uppdrag. Du har resultatansvar och ansvarar för projektens intäkter och kostnader.

Bergnäset strävar efter att vara förstahandsval som arbetsgivare för alla inom ställningsbranschen i Örnsköldsvik. Vi tror att medarbetare som trivs gör ett bra jobb och som ledare är du en viktig pusselbit för att uppnå god trivsel. I rollen ingår personalansvar för arbetsledare, förmän och ställningsmontörer. Beroende på projektens omfattning varierar antalet och du ansvarar för att vi har rätt bemanning på plats.

Säkerhet är vår högsta prioritet och ett av dina viktigaste uppdrag är således att säkerställa en god och säker arbetsmiljö för våra medarbetare, kunderna och dig själv. Vi jobbar hårt i bolaget med att vår arbetsmiljö ska vara bra och säker.

Din profil som platschef

Du har erfarenhet av ledarskap/ledande roll i någon form. Eftersom du som platschef kommer driva flera parallella projekt krävs att du kan planera och organisera dina och andras arbetsuppgifter. Erfarenhet av arbete inom ställningsbranschen är meriterande. Har du arbetat inom byggbranschen eller industrin i projekt är det också en värdefull erfarenhet i rollen som platschef på Bergnäset.

Du är:

  • en trygg ledare som vet hur viktigt det är att sätta upp tydliga mål för din verksamhet och sedan förmedla detta till dina medarbetare på ett sätt som skapar engagemang.
  • en relationsbyggare med god förmåga att skapa och utveckla relationer med medarbetare, kollegor, kunder och dina leverantörer. Du är motiverad att utveckla ditt team och känner tillfredställelse av att ni lyckas prestera tillsammans.
  • resultatinriktad med starkt fokus på lönsamhet och god arbetsmiljö. För tjänsten krävs att du innehar B-körkort och att du har god datorvana.

Ytterligare information

Som platschef kommer du att rapportera till produktionschef inom produktionsområde Mellan. Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning tillämpas, med placering i Örnsköldsvik. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med Bergnäsets säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan

Ring gärna Produktionschef Lars Fredriksson, 079-098 36 27 eller HR-Partner Mix Selder, 072-143 98 94, för ytterligare information om tjänsten som platschef. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök snarast. Välkommen med din ansökan!

Om Bergnäset Ställningsmontage

Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC-koncernen. Vi har cirka 300 medarbetare, från Kiruna till Oxelösund, som erbjuder våra kunder inom industri- och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Vi är en stor aktör på marknaden och med gott anseende. Här kan du lyssna på några av dina blivande kollegor som berättar om hur det är att arbeta på Bergnäset Vi som jobbar på Bergnäset - Bergnäset (bergnaset.se)

 


Ansök här

Kontaktpersoner: