Sista ansökningsdag: 2023-04-11 - Göteborg

Installationssamordnare till E02 Centralen

Ansök här

Vill du jobba internationellt men trivs bättre på hemmaplan? Nu finns en möjlighet som Installationssamordnare till vårt projekt E02 Centralen som är en deletapp av västlänken i centrala Göteborg.

Det här är rollen för dig som trivs med att vara nära affären, du får möjlighet att vara med och bidra med din tekniska kompetens genom att ansvara för samordning av installationsarbeten under hela projektets resa till den 1,8 km långa tågtunneln och station under mark. Låter det som du? Då är det här du ska jobba! Ett unikt once in a lifetime projekt, Sveriges största pågående anläggningsprojekt.

På uppdrag av Trafikverket bygger NCC deletapp Centralen, en del av Västlänken. Etappen omfattar en bro över E6 i öst, en underjordisk tågstation och cirka 2 km anslutande tågtunnel, varav en del går genom berg.

Rollen som Installationssamordnare

I rollen som installationssamordnare kommer du att vara en nyckelperson för hantering av installationsfrågor i projektet. Du kommer självständigt att samordna installationsarbetet ute på arbetsplatsen och vara ett stöd till blockchef Installation under hela produktionen från start till överlämnande till kund.

Som installationssamordnare leder och arbetar du tätt tillsammans med såväl interna som externa resurser för att säkerställa installationslösningarna i projektet för planering och genomförande.

Du kommer bland annat ansvara för att samordna installationsarbeten med förekommande discipliner och samordna modeller och ritningar. I arbetet ingår även att ta fram kostnadskalkyler, granska ÄTA-arbeten samt samla in slutdokumentation såsom drift- och underhållsinstruktioner, testprotokoll, certifikat.

Vill du jobba i ett modernt företag, med god projektkultur, goda utvecklingsmöjligheter och ha bra balans mellan arbete och fritid? Då kommer du trivas hos oss!

Din profil

För att vara framgångsrik i rollen som installationssamordnare ser vi att du har flera års erfarenhet från området med en bakgrund som till exempel konsult, entreprenör, projektledare och med intresse för produktionsfrågor. Vi ser gärna att du har erfarenhet och teknisk kompetens inom disciplinerna Styr, Vs, Ventilation, El och brandlarm samt kunskap om relevant lagstiftning.

Som person är du kommunikativ och har en stark drivkraft att driva projekt framåt. Du är förtroendeingivande och pedagogisk, har förmågan att dela med dig av kunskap såväl som ta till dig ny. Du är flexibel och trivs med att arbeta i team samtidigt som du kan arbeta självständigt och strukturerat. Du har lätt för att skapa goda kontakter såväl internt som externt och stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper och din förmåga att samarbeta.

Ytterligare information

Produktionsplats är Centralen/Stationsdelen i centrala Göteborg. Start enligt överenskommelse. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Vi erbjuder

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Kontakt och ansökan 

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta HR Specialister Rekrytering Fanny Reinhardt Kånge på telefonnummer 0762–827148 eller Victoria Reeve, på telefonnummer 0790–787939.

Urval och tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan, dock senast den 11 april 2023.

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

Varmt välkommen med din ansökan! 


Ansök här

Kontaktpersoner:

Fanny Reinhardt Kånge
HR Specialist Rekrytering
0762827148

Victoria Reeve
HR-Specialist Rekrytering
0790787939