Sista ansökningsdag: 2023-03-27 - Göteborg

Platschef Mark, Anläggning Civil West

Ansök här

NCC Civil West bygger olika typer av projekt inom mark, väg, anläggning och industri inom regionen. Våra projekt gör en stor inverkan på vårt samhälle och framtiden vilket vi är mycket stolta över. Nu söker vi dig som vill arbeta som platschef i en av våra markgrupper. Gruppen verkar framför allt i Göteborg med omnejd.

Om Civil West

Avdelning Civil SE West verkar inom anläggning i Göteborg, Norra Halland, Älvsborg, Bohuslän samt Värmland och Dalsland. Arbetet täcker hela kedjan, från design och konstruktion till produktion inom mark- och anläggningsprojekt. Vi är ca 300 medarbetare och är uppdelade i fyra produktionsområden och en specialistgrupp. Vår markgrupp i Göteborg arbetar med utveckling av kontorshus, industribyggnader och boendeverksamhet. Vi arbetar även med VA, gator, finplanering, marksanering och mycket annat och vi behöver nu möta den ökande efterfrågan från våra kunder.

Rollen som Platschef  

Som Platschef hos oss på NCC ansvarar du för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande med fokus på kvalitet, tid, arbetsmiljö och ekonomi. Arbetet innefattar även personalansvar och ansvar för anskaffning av resurser.

Du driver dina projekt tillsammans med arbetsledare, specialister, yrkesmedarbetare och underentreprenörer och leder kontinuerliga möten för att dela information, se över planering och ta beslut. Som ledare för ditt team ansvarar du för att ni tillsammans känner stolthet över projektet ni lämnar över till kunden.

Vi strävar efter att arbeta i en öppen och lärande kultur där alla delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper. Vi har bland annat återkommande platschefsträffar och andra forum där du får möjlighet att utbyta erfarenheter med kollegor. Du har dessutom alla möjligheter att via våra interna utbildningar öka på dina kunskaper.

Inom NCC arbetar vi systematiskt för en säker arbetsmiljö. Vi har en nollvision för arbetsplatsolyckor. Det stora fokuset på säkerhetsfrågor genomsyrar hela koncernen och är en viktig del i vårt hållbarhetsarbete.

Din profil

För att vara framgångsrik i rollen ser vi gärna att du har en byggteknisk utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet från rollen eller motsvarande flerårig arbetslivserfarenhet. Ett krav är därför några års erfarenhet som platschef inom mark och anläggning. Du har sinne för ekonomi och har god planeringsförmåga. Vidare är du väl insatt i frågor rörande arbetsmiljö, säkerhet samt produktionstekniska lösningar och entreprenadjuridik inom mark och anläggning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av rörläggning eller spårarbete. Behörighet av TRI är det meriterande.

 Vi ställer höga krav på affärsmässighet, engagemang och samarbetsförmåga. Arbetet kräver god social kompetens och att du har lätt för att skapa kontakter och goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Nyfikenhet och nytänkande är viktiga egenskaper för denna tjänst då mycket handlar om problemlösning. För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha passion för att prestera och leverera. Du behöver kunna ta välgrundade beslut och agera med omtanke.

Ytterligare information

Tjänsten är på heltid, tjänsten är tillsvidare med placering i Göteborg men du kommer att arbeta på våra projekt i Göteborg med omnejd. B-körkort är ett krav. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Vi erbjuder

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Kontakt och ansökan 

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta en av våra HR Specialister inom Rekrytering Fanny Reinhardt Kånge på telefonnummer 0762–827148 eller Victoria Reeve, på telefonnummer 0790–787939.

Urval och tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan, dock senast den 27 mars 2023.  

Sökord: platschef, blockchef, produktionschef,

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

Varmt välkommen med din ansökan!  

 

 


Ansök här

Kontaktpersoner:

Fanny Reinhardt Kånge
HR-Specialist Rekrytering
0762-827148