Sista ansökningsdag: 2023-06-19 - Göteborg

Arbetsmiljöingenjör till Västlänken E05 Korsvägen

Ansök här

Arbetsmiljöingenjör E05 Korsvägen

Vill du jobba internationellt men trivs bättre på hemmaplan? Till vårt projekt E05 Korsvägen, en deletapp av västlänken i centrala Göteborg, söker vi nu efter vår nya Arbetsmiljöingenjör. Har du ett par års erfarenhet av arbetsmiljöarbete, ett extra intresse för arbetsmiljö- och miljöfrågor kan du vara vår nya kollega!

Rollen som Arbetsmiljöingenjör

I rollen som Arbetsmiljöingenjör kommer du i synnerhet att fokusera på arbetsmiljö och miljöarbetet i projektet. Du arbetar nära platsledningen samt projektets arbetsmiljöorganisation. Du kommer även att stötta våra kvalitets- och miljöansvariga i vissa frågor som rör arbetsmiljöfrågor på projektet.

Det här är en spännande roll för dig som gillar både administrativt ansvar och utåtriktat arbete mot vår produktion. Det administrativa ansvaret innefattar bland annat att planera arbetsmiljöarbete på sikt och identifiera och bedöma risker, administrera utbildningar, uppdatering av handlingar vid förändrade förutsättningar för produktion samt rapportering avseende miljö och arbetsmiljöfrågor mot interna och externa parter. Du kommer även att ansvara för att leda skyddsronder och etablera en tät dialog med yrkesarbetarna. Du kommer också att arbeta ute mot produktion där ditt ansvar är att säkerställa att arbetsmiljöplanen efterlevs, följa upp arbetsberedningar, utföra dagliga kontroller på arbetsplatsen där du förväntas att på ett tydligt och pedagogiskt sätt följa upp eventuella avvikelser. Du kommer även att ansvara för tillbud och olycksfallshanteringen i Synergi och arbeta med eventuella åtgärder. Då arbetet är varierat med kontorsarbete och att vara ute i produktionen har du inga problem att byta mellan varsel och din vardagsklädsel.

Din profil

För att vara framgångsrik i tjänsten ser vi att du har en eftergymnasial utbildning mot Kvalitet-, miljö-och arbetsmiljö eller likvärdigt område. Du har ett par års erfarenhet i rollen där du hunnit skaffa dig en erfarenhet och en trygghet i din kompetens. Meriterande är om du har stort intresse eller erfarenhet från anläggningsbranschen och har en förståelse för vår typ av verksamhet. Eller så har du arbetat flertalet år som yrkesarbetare har ett stort intresse av arbetsmiljöfrågor, t.ex. som skyddsombud.

Som person är du kommunikativ och du tycker om möten med människor då du kommer att hantera kontakten både mot vår produktionspersonal och beställare. Det är även viktigt att du är pedagogisk och tydlig i din approach då du kommer att arbeta med att påtala och identifiera risker inom projektet. Vi ser att du är strukturerad och har förmåga att planera ditt arbete och ser risker på kort och lång sikt. Du har en administrativ förmåga och delar våra värderingar. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.  

 

Kontakt och ansökan

Tycker du att tjänsten låter intressant så ansök senast 2023-06-19. För frågor når du Fanny Reinhardt Kånge, HR-specialist Rekrytering på 0762-827148, urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt. 

Vi erbjuder

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur, grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

Varmt välkommen med din ansökan!  

 


Ansök här

Kontaktpersoner: